131019098
23 Nisan 2024, Salı

Uyar Zeytincilik ile Bodrum Zeytinleri

10 Eylül 2021, Cuma 17:58

     


Zeytincilik, ülkede ve dünya üzerinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Özellikle sağlık açısından inanılmaz faydaları bulunuyor. Kanser, kalp hastalığı, kansızlık ve sindirim sistemi gibi problemli hastalıklara şifa oluyor. Uyar zeytincilik, siz değerli müşterilerinin kahvaltı sofralarını şenlendirecek birçok türde zeytin çeşidini hizmetinize sunuyor. Sitede bodrum az tuzlu yağlı zeytin, siyah ve yeşil zeytin çeşitlerinden dilediğinizi seçebilir ve bu zeytinlerden siparişlerinizi vermek için, sağ alt köşede yer alan whatsapp sipariş kısmına mesajınızı gönderebilirsiniz.

Zengin Zeytin Çeşitleri

Siyah sele zeytine bayılan müşteriler için birçok ürün bulunuyor. Uyar zeytincilik firması, sizlere zengin zeytin çeşitlerini tatma imkanı sağlıyor. Bunların içerisinde bodrum az tuzlu yağlı zeytin ön plana çıkanlar arasında bulunuyor. 1 kg üzerinden satışı yapılan bu zeytin köy usulü olarak hazırlanıyor. Limon ve tuzlu suda bekletildikten sonra salamura haline getiriliyor. Fiyatı oldukça uygun olan bu zeytini, kahvaltılarınızda veya atıştırmalık yapmak istediğinizde ara öğünlerde de tercih edebilirsiniz.

Sele Zeytin Sevenler İçin Dalından Şampiyon Sele

Fiyat olarak diğer bazı zeytinlerden yüksek olduğu için kalitelidir. Eğer siyah sele zeytin seven biriyseniz tercih etmeniz gereken ürünler arasında dalından şampiyon sele zeytin yer alıyor. Sofranıza zenginlik katmak istiyorsanız yeşil ve siyah sele zeytin çeşitlerinden ihtiyacınızı karşılayacak kadar sipariş edebilirsiniz.

Az Tuzlu Zeytinler

Özellikle yüksek tansiyonu bulunan, doktorun tuz önermediği kişiler için az tuzlu ve tuzsuz zeytinler de sitede mevcuttur. Bu çeşitler arasında gemlik tuzsuz kuru sele zeytin ve milas az tuzlu yağlı zeytin bulunuyor. Bu çeşitlerden sizlere lezzet ve fiyat olarak uygun olanını tercih edebilirsiniz.

Zeytinlerin Hazırlanış Şekilleri

Uyar zeytincilik, sitede satışını yapmış olduğu tüm zeytinlerin bakımlarını, siz değerli müşterileri için özenle yapıyor ve hazırlıyor. Kilo fiyatıyla satışa sunulan zeytinler köy usulü olarak hazırlanıyor. Zeytinler toplandıktan hemen sonra 24 kiloluk bidonlara alınarak limon parçacıkları ile harmanlanıyor.

Üzerlerine bir miktar su ilave ediyor. Daha sonra suyun üzerine zeytin yaprakları boca ediliyor ve özel bir aroma veriliyor. Bu işlem tamamlandıktan sonra hiç hava almayacak şekilde kelepçe ve kapaklar yardımıyla sos aşamasına bırakılıyor. En son 2 ay dinlendirildikten sonra müşteriler için satışa hazır hale getiriliyor.

Detaylı bilgi için: https://uyarzeytincilik.com/

 







 
Son Eklenen Haberler