131019098
19 Nisan 2024, Cuma

Zen Pırlanta bir dünya markası oldu!

10 Eylül 2021, Cuma 17:07

     


Zen Pırlanta kurulduğu günden bu yana özellikle pırlanta kolye pırlanta yüzük pırlanta bileklik ve daha birçok ürünü ile dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor. Zen Pırlanta uygun fiyatlı pırlanta çeşitlerini müşterilerine sunmanın çabasını sarf ediyor. Kadınların özellikle asalet ve ihtişam göstergesi olarak kabul ettiği pırlantalar Zen pırlantanın usta elleri ile birlikte birer sanat eserine dönüşüyor. Zen Pırlanta ülkemizde kalitesi ve güvenilirliği ile pırlanta üretimini gerçekleştiren lider kuruluşlardan biri olarak göze çarpıyor. Özellikle baget kolye modelleri her yaştan ve her zevkten kadın için büyük ilgi topluyor. Zen Pırlanta başta kadınların özel günleri olmak üzere her gün takılacak ve her gün sevilecek muhteşem ürünleri müşterileriyle buluşturuyor.

Zen Pırlanta profesyonel sunumlar yapar!
 

Zen Pırlanta kurulduğu günden bu yana gerek üretim bandında gerek tasarım alanında gerekse halk ve ilişkiler bölümünde müşterilerine profesyonel bir hizmet sunmaya gayret gösteriyor. Bu hizmetleri sunarken özellikle kadın müşterilerinden gelen ihtiyaç ve beklentileri doğru analiz etmeye gayret ediyor. O yüzden Zen Pırlanta ülkemizin en çok tercih edilen pırlanta kuruluşu olarak karşımıza çıkıyor. Öte yandan yine özel günlerde tercih edilecek yüzük çeşitleri ile Türkiye'de ve dünyada tasarlanan en özgün pırlanta yüzük çeşitlerini ürün kataloğu onun içinde barındırıyor.

Zen Pırlanta en iyi hediye çeşitlerini sunar!

 

Zen Pırlanta sadece kadınlar için değil erkekler ve çocuklar için de son derece şık ve Özgün tasarımlara imza atıyor. Bu anlamda pırlantanın sadece kadınlar için kullanılabilecek bir takı olmadığını ortaya koyan Zen Pırlanta erkekler için de kalem kravat iğnesi başta olmak üzere birçok aksesuarı kataloğunun içerisinde barındırıyor. Öte yandan Zen Pırlanta hem kadın hem de erkek müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini profesyonel kadrosu ile doğru analiz etmeye gayret gösteriyor. Yine bünyesinde istihdam ettiği bu profesyonel kadro Türkiye'de ve dünyada pırlanta sektöründe yapılan yenilikleri son derece yakından takip ederek bu yenilikleri kuruluşun büyümesine hızlı bir biçimde entegre etmeye gayret ediyor. Kuruluş internet üzerinden de satış gerçekleştiriyor.







 
Son Eklenen Haberler