131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

Aziz Dizi Konusu Nedir

10 Kasım 2021, Çarşamba 11:13

     


Bu dönem oldukça kaliteli yapımlar televizyonlarda yerini almıştır. Bunlardan biri olan Aziz son bölüm izle şeklinde aratılarak kolayca bölümlerine ulaşılabilen, hikayesi ve dev oyuncu kadrosuyla insanların oldukça ilgisini çekmiş bir dizidir. Bu dizinin insanlara tarafından sevilmesinin bir diğer nedeni de dönem dizisi olması ve içinde geçtiği Antakya’yı oldukça başarılı şekilde yansıtmasıdır. Kurtuluş savaşı başlamadan 1 sene öncesinde yani 1918’de geçen ve halkın düşmanın elinde nasıl mücadele verdiğini de gösteren bu dizi tarihi dizilerden hoşlanan, kendine kalitelisiyle cezbeden diziler arayan kimseler için tavsiye edilebilecek sayılı dizilerdendir.

Aziz Oyuncu Kadrosu

Bu dönem başlayan diziler arasında ilgi çekici hikayesiyle öne çıkan Aziz dizisi, kadrosuyla da göz doldurmaktadır. Dizinin başrolünde Kocan Kadar Konuş, Ramo gibi başarılı yapımlarda rol alan Murat Yıldırım vardır. Ona Zalim İstanbul, Bir Annenin Günahı gibi yapımlarda oynamış Simay Barlas eşlik etmektedir. Yan rollerde ise Geniş Aile dizisinden Fırat Tanış, zamanında Bizimkiler dizisini izlemiş olanların yakında tanıdığı yılların tiyatro ve dizi oyuncusu Meral Çetinkaya, birçok komedi dizisinde kendisini gördüğümüz Füsun Demirel gibi birbirinden değerli oyuncular eşlik etmektedir.

Aziz Dizisinin Konusu

Dizinin konusunu kısaca anlatmak gerekirse Antakya’nın en büyük Halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz hayatı rahatlık ve bolluk içinde geçen biridir. Ama Fransız bir delegenin oğlunu öldürmek zorunda kalır. Bunun ardında bulunduğu toprakları yakalanmamak için terk eder. Hayatı alt üst olur. 2 sene sonra tekrar doğduğu topraklara döndüğünde ise artık burasının hayatının geçtiği yer olmadığını görür. Ailesi her şeyini kaybetmiştir ve Antakya Fransız güçlerinin işgali altındadır. İşte bu noktadan sonra yeniden kendine bir hayat kurmak zorunda kalan Azizin başından geçenler ve duygusal ilişkileri dizide seyirciye yansıtılmıştır. Eğer konu hoşunuza gittiyse dizi izle seçeneklerinden yararlanarak ya da Show TV üzerinden dizinin ilk bölümüne bakabilirsiniz.

 







 
Son Eklenen Haberler