131019098
4 Mayıs 2024, Cumartesi

Aziz Dizisi Hangi Kanalda

10 Kasım 2021, Çarşamba 11:10

     


Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Aziz dizisinin ilk bölümü internete yüklendi. Başrollerini Damla Sönmez ve Murat Yıldırım’ın paylaştığı yeni dizi, birçok kişi tarafından beğeni ile karşılandı. Yeni dizi Aziz son bölüm izle seçenekleri için internetten ve kanalın sitesinden arama yapabilirsiniz. Son zamanların başarılı proje danışmanı Zeynep Günay Tan ve yönetmen Recai Karagöz ile etkileyici bir dizi, izleyici ile buluşuyor.  O3 Medya yapımcılığı imzalı dizi 5 Kasım Cuma akşamı yayınlandı. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi dizisi olacağa benziyor.

Aziz İlk Bölümde Neler Oldu?

Payidar ailesinin en büyük olan Aziz Payidar, parıltılı ve refah dolu bir hayat sürmektedir. Payidar, Antakya’nın en büyük halı fabrikasının sahibinin en büyük oğludur. Bu ışıltılı hayat bir gün Fransız güçlerinden olan Pierre’nin oğlunu öldürmesi ile tepetaklak olur. Pierre’nin bir köylü kızına saldırdığını göre Aziz, Pierre’yi öldürmek zorunda kalır. Bunu duyan babası ise Aziz’i şehir dışına yollamak zorunda kalır. Bu kaçış mal taşıyan bir kervan ile olacaktır. Fakat kervana bir saldırı düzenlenir ve herkes saldırıda Aziz’in öldüğünü düşünür. Ancak 2 yıl son Aziz çıkagelir. Aziz hiçbir şeyi bıraktığı gibi bulamaz. Babasının öldüğünü öğrenen Aziz aynı zamanda tüm mal varlığını kaybetmiştir. Ayrıca büyük aşkı Dilruba, başka biri ile nişanlanmıştır.

Dizi İzle

Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internette birçok dizi izle seçeneği bulunmaktadır. Aziz dizisinin tekrarını ve fragmanlarını izlemek için Aziz son bölüm izle şeklinde arama yapabilirsiniz. Show TV’nin yeni dizisi Aziz, ilk bölümü ile beğeni toplarken yeni bölümü birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Başarılı dizi Azis, Cuma akşamları Show TV’de yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Beğenilen dizinin ilk bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler internetten izleyebilir.

Aziz Nerden İzlenir?

Aziz dizisini her cuma akşam saat sekizde Show TV ekranlarında izleyebilirsiniz. Eğer dizinin bölümünü kaçırırsanız da tekrarı Show TV’nin kendi sitesinden yayınlanmaktadır. Ama siz burada yayınlanana kadar bekleyemeyenlerdenseniz ya da diziyi reklamsız bir şekilde kesintisiz olarak izlemek taraftarıysanız bu noktada arama motoruna Aziz daha sonra bölüm numarası ve izle yazarak dizi izleme sitelerine ulaşabilir ve vakit kaybetmeden izleyebilirsiniz. Birçok site dizi biter bitmez yeni bölümü yayınlamaktadır.







 
Son Eklenen Haberler