131019098
19 Nisan 2024, Cuma

Isıtmax ile Enerjide Tasarruf Dönemi

10 Aralık 2020, Perşembe 18:40

     


Sizin de birlikte olduğunuz gibi günümüzde enerjiden tasarruf edebilmek ve daha fazla ısınabilmek için birçok yöntem bulunur. Yerden ısıtma sistemleri bunlardan birisi olup kuruldukları yerleşkelerde büyük bir enerji verimi sağlar. Yapısı gereği yerden ısıtma sistemleri geleneksel ısınma yöntemlerine oranla çok daha verimli bir şekilde çalışarak enerji tasarrufu sağlar. Sadece bununla da sınırlı kalmayıp daha fazla ısınmayı mümkün hale getirir. Nitekim bu sistemler teknolojinin en son trendleri kullanılarak geliştirildiği için petek sistemlerine göre çok daha verimli bir şekilde çalışır. Isıyı homojen bir şekilde bulunduğu ortamda dağıtarak her alanda verimliliği amaçlar. Siz de Isıtmax sulu yerden ısıtma sistemleri ile evde, iş yerinde ya da ısınma konusunda zorluk çektiğiniz her türlü ortamda daha iyi çalışan sistemlere uygun maliyetler ile sahip olabilirsiniz.

Yerden Isıtma Sistemi Nasıl Çalışır?

Isıtmax’ın kurmuş olduğu yerden ısıtma sistemleri hakkında sizleri detaylı bir şekilde bilgilendirecek olursa öncelik ve sistemin nasıl çalıştığını anlatmak ile başlamamız gerekir. Isıtmax’ın kurmuş olduğu yerden ısıtma sistemleri yapısı gereği geleneksel ısınma yöntemlerine oranla çok daha verimli bir şekilde çalışır. Elektrik ya da su ile yerden yöntemlerini tercih eden https://www.isitmax.com/ her türlü yerleşke için bu sistemi kurarak enerjiden tasarruf etme imkanını sizlere verir. Döşemenin altında yer alan bu sistemler her türlü ortamda mükemmel bir performans gösterir. Çalışma prensibi olarak da su ile yerden ısıtma sistemleri sürekli devir daim edilen ve bir merkezde ısıtılan su ile tasarruf etme imkanı verir. Elektrikli yerden ısıtma sistemleri ise daha spesifik bir küçük ortamlar için tercih edilip mükemmel bir verimlilik sağlar.

Yerden Isıtma Sistemlerinin Avantajları Nelerdir?

Yerden ısıtma sistemlerinin avantajlarına değinecek olursak karşımıza ilk olarak sistemin kısa süre içerisinde kendisini amorti ettiği çıkar. Nitekim geleneksel ısınma yöntemlerine oranla yaklaşık %20 oranında daha verimli çalıştığı için kendisini kısa süre içerisinde amorti edecektir. Buna ek olarak yerden ısıtma sistemleri fiziğin temel prensiplerine uygun olarak çalıştığı için her türlü ortamda daha iyi performans gösterir. Ayrıca kurulum maliyetleri oldukça düşük olup 100 yıllık kullanım ömrüne sahiptir.

 

 







 
Son Eklenen Haberler