131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

3D MAX KURSU

11 Şubat 2020, Salı 18:01

     


3D Max programı; Autodesk firması tarafından oluşturulan bir bilgisayar programıdır. Grafik tasarım, 3D modelleme ve animasyon işlemlerini gerçekleştirmede kullanılan program, tasarım anlamında oldukça başarılı sonuçlar ortaya çıkarmaktadır. Bu program ile ilgili kurs eğitimleri verilerek programın en ince ayrıntısına kadar öğretilmesi hedeflenir. 3D Max eğitim programına özellikle, mimar, mühendis, görsel tasarımcı ve tasarım konusunda kendini geliştirmek isteyen kişiler katılabilmektedir.

3D Max Kursu Hakkında

3D Max kursu programı ile bütün modelleme programları hakkında tanıtım ve bilgilendirmeler yapılır. Programla ilgili ince detaylar verilerek kişilerin teorik anlamda programı öğrenebilmesi sağlanır. Sonrasında bu kurs ile 3D MAX, 2B ve 3B modelleme detayları ile ilgili uygulamalara geçilir. Modelleme konusunda ayrıntılı uygulama bilgi ve becerileri kişilere kazandırılarak, model tasarımlarına başlamaları sağlanır.3D Max kursunda kişilere mimari araç kullanımı, geri dönüşümlü model üretimi, parametrik modelleme, yumuşatma araçları, ileri seviyede araç kullanımı, kumaş ve fiziksel simülasyon, ölçü ve oran kullanımı ve sahne düzeni gibi konular hakkında bilgiler verilir. Detaylı anlatımlar ve uygulamalar sayesinde kişilere modelleme becerisi tamamen kazandırılır.

3D Max Kursu İstihdam Olanakları

Teknolojinin giderek yaşamımıza hakim olması nedeniyle 3D modelleme ve görsel tasarım iş dünyasında aktif rol oynamaktadır.3D Max kursu almış kişiler tasarım konusunda uzmanlık sertifikası almış kişilerdir. Bu nedenle mühendislik ve mimarlık ofisleri ve firmaları başta olmak üzere; profesyonel tasarım işi ile uğraşan firmalarda rahatlıkla çalışabilmektedir. Gerekli bilgi ve donanıma sahip tasarım uzmanları geniş iş imkanı olanağına sahip olacaktır.

3D Max Kursunun Kişilere Katkıları

3D Max kursu sonrasında gerekli bilgi ve donanımı kazanarak sertifika kazanmış kişiler; mühendislik, mimarlık, endüstriyel tasarım ve animasyon alanlarında kendilerini ilerleme ve geliştirme imkanına sahip olurlar. Başarılı sunumlar yapabilmek imkanı veren bu kurs, kişileri proje fikir geliştirme ve profesyonel tasarım konusunda ileri bir seviyeye taşıyacaktır. Bu kurs sayesinde mimari yapı, özel araç veya uçak tasarımları, animasyonların gerçeğe yakın tasarımının yapılması ve animasyonların hareketli bir görünüm sağlaması, tasarımların aydınlatılması, farklı görünümler verilmesi gibi işlemler yapılabilecektir.

 

 







 
Son Eklenen Haberler