131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

İSTEK OKULLARI

11 Şubat 2020, Salı 18:06

     


İstek okulları ücretleri, pek çok veli tarafından merak edilmektedir. Eğitim için ödenmesi gereken ücret, eğitim derecesine göre farklılık göstermektedir. Pek çok şehirde kampüsü bulunan İstek Okulları ile çocuğunuzun geleceğe emin adımlarla ilerlemesi mümkündür.

İstek Okulları Hakkında Merak Edilenler

İstek okulları bünyesinde öğrencilere ebeveyn ilgisi ile yaklaşılmakta olup, detaylı bir eğitim süreci verilmektedir. Bu kapsamda öğrenciler, teknoloji ile iç içe eğitim alabilmekte, sosyal ve psikolojik gelişimleri itinayla takip edilmektedir. Öğrencilerin göreceği temel eğitimler dışında IP eğitimi, yabancı dil eğitimi, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, robotik ve kodlama eğitimi gibi geniş kapsamlı eğitimler verilmektedir. İstek okulları kayıt kabul şartları, eğitim düzeyine göre farklılık göstermektedir. Anaokulu ve ilköğretim öğrencileri kayıtları için, başvuru sırası dikkate alınarak belirli kontenjan ile sınırlı olarak kayıt işlemi yapılmaktadır. Ortaokul öğrencileri için kabul sınavı yapılmakta olup, Anadolu ve Fen liseleri için, hazırlık sınıflarına MEB sınavı başarısına göre kayıt yapılmaktadır. Bu kapsamda İstek okulları fiyat değişikliği olabilmektedir.

İstek Okulları Fiyatları

İstek okulları kayıt ücretleri eğitim düzeyine göre farklılık gösterebilmektedir. 2019 – 2020 güncel eğitim ücreti; anaokulu küçük yaş öğrenciler için 29.800 TL, anaokulu hazırlık sınıfları için 31.100 TL, İlkokul eğitimi için 43.900 TL, Ortaokul öğrencileri için 48.100 TL, Anadolu ve fen lisesi eğitim harcı ise 53.000 TL olarak belirlenmektedir. İstek okulları fiyat listesine KDV dahil olmayıp, indirimli kayıt yaptırmak isteyen veliler için erken kayıt avantajları bulunmaktadır. Siz de bu fırsattan yararlanmak isterseniz, çocuğunuzu erken kayıt programı dahilinde kayıt edebilirsiniz.

İstek Okulları Kampüsleri

İstek okullarının kampüsleri illere göre dağılım göstermektedir. Bu kapsamda; İstanbul, Antalya, İzmir, Aydın, Denizli, Kocaeli, Yalova, Çanakkale ve Lüleburgaz olarak 9 farklı ilde faaliyet gösteren kampüs mevcut olup, eğitim veren kurum sayısı ise; 17 adettir. İstanbul’da 8 adet kampüsü İstek Okulları’nın diğer illerde ise birer adet kampüsü bulunmaktadır. İstanbul’da bulunan kampüsler; İstek Acıbadem Okulları, İstek Atanur Oğuz Okulları, İstek Belde Okulları, İstek Bilge Kağan Okulları, İstek Kaşgarlı Mahmut Okulları, İstek Kemal Atatürk Okulları, İstek Semiha Şakir Okulları, İstek Ulubey Okulları olarak faaliyet göstermektedir.

 







 
Son Eklenen Haberler