131019098
28 Nisan 2024, Pazar

Arapça tercüme hizmetinde kurumsal çözüm

12 Ekim 2020, Pazartesi 11:08

     


Bilindiği üzere Türkiye son dönemlerde oldukça fazla sayıda Arap nüfusuna ev sahipliği yapan bir ülkedir. Söz konusu durum Arapça tercüme taleplerinde yoğunluk yaşanmasına neden olur. Çeviri Çözümleri, müşterilerine Arapça tercüme hizmetinde kurumsal çözümler sunmaktadır.

Arapça Tercüme Sürecini Nasıl Yürütüyoruz?

Bizlere e-posta yoluyla, whatsapp üzerinden veya elden belgenizi iletmeniz halinde Arapça tercüme sürecini belli başlı aşamalar halinde yürütüyoruz. Öncelikle evrakınızın konusunu inceliyoruz. Konusuna göre evraklarınızı uzman tercüman arkadaşımıza atıyoruz.

Tercümanımızı süreç boyunca takip ediyor ve destek veriyoruz.  Tercüme işleminde müşterilerimizin talep ve beklentilerini dikkate alıyoruz. Tercümeyi gerçekleştiren tercümanımız tercüme projeniz için terminoloji sözlüğü oluşturmaktadır.

 Daha önceki yapılan tercüme datalarını kullanarak tercümenizi en hızlı sürede size sağlamaktadır. Çeviri tamamlandıktan sonra editör ve kontrolörler aracılığıyla tekrar gözden geçirilir.  Akabinde tarafınıza teslimatı gerçekleştirilir.

Uygun Fiyatlar Eşliğinde Kalite Hizmet Sunuyoruz…

E-posta adreslerimize,  whatsapp hattımıza veya bizzat gelerek tarafımıza belgenizi veya dokümanlarınızı sunduğunuz takdirde anında fiyat teklifi almanız olasıdır. Arapça tercüme fiyatları karakter sayısı üzerinden hesaplanmaktadır. Yeminli tercüme ve noter onayı gibi resmiyet arz eden durumlarda belge bazlı veya sayfa sayısına göre fiyatta birtakım değişimler gözlenebilmektedir.

Çeviri Çözümleri belgenizin türü veya boyutu ne olursa olsun her zaman müşterileri için uygun ve indirimli fiyat belirlemeye gayret eder. Uygun fiyatları eşliğinde ise kaliteli hizmet verir. Böylelikle müşteri memnuniyetini her iki yönden de kazanmış olur.

Arapça Yeminli Tercüme Talepleriniz…

Çeviri Çözümleri olarak birçok alanda ve birçok işlem için Arapça yeminli tercüme hizmeti veriyoruz. Şirket ortaklıkları, ihaleler, ithalat ihracat işlemleri, uluslararası ticaret vb. süreçlerde Arapça yeminli tercüme hizmeti sağlıyoruz. Aynı zamanda vatandaşlık, çalışma ve ikamet başvuruları, evlilik işlemleri, gayrimenkul alım satımı, eğitim ve sağlık süreçleri için Arapça çeviri yapıyoruz.

Yıllardır ilgili işlemlerde resmi belge çevirisi yapan, deneyim ve bilgi sahibi Arapça yeminli tercümanlarımızla birçok evrakın Arapça yeminli tercümesini gerçekleştiriyoruz. Kimlik, aile cüzdanı, nüfus kayıt örneği, diploma, transkript, vekaletname, sözleşme, tıbbi rapor vb. belgelerinizi çeviriyoruz.

Akabinde kontrolünü sağlayarak yeminli tercüman kaşe-imzası ile sizlere takdim ediyoruz. Noter onayı talep etmeniz halinde belgenizi bağlı bulunduğumuz noterliklere uygun bir şekilde hazırlayıp tarafınıza tasdik etmeniz üzere teslim ediyoruz.

Arapça Sözlü Tercüme Talepleriniz…

Şirket kuruluş işlemleri, noterlerde gerçekleştirilen işlemler, tapu alım satımları, nikah işlemleri vb. süreçlerde Arapça sözlü tercüme hizmeti sağlıyoruz. Arapça yeminli tercümanlarımızı hem Arapçayı hem de Türkçeyi akıcı ve etkili konuşabilen kişilerden seçiyoruz. Bu doğrultuda Arapça sözlü tercüme sürecinde iletişim sıkıntısı yaşamanızın önüne geçiyoruz.

Çeviri Çözümleri ile Arapça Tercümede Kurumsal Çözümler

Tüm Arapça tercüme talepleriniz için kurumsal çözümler, Çeviri Çözümleri ile mümkün! Kurulduğu günden beridir sektörün lider firmalarında birisi olan Çeviri Çözümleri’nden hız, kalite, güvenilirlik bir arada hizmet almanız olasıdır. Çeviri Çözümleri tüm tercüme süreçlerini etik ilkelerinden ve değerlerinden ödün vermeden yürütür ve tüm tercüme süreçleri için kurumsal çözümler sağlar.

Arapça tercüme hizmetleri hakkında www.ceviricozumleri.com adresinden bilgi alabilir veya info@ceviricozumleri.com mail adresimiz ile bizlere ulaşabilirsiniz. Ayrıca 0553 910 31 32 veya 0212 221 45 21 numaralı hatlarımızdan kurumsal müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler