131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

SEO Ölmedi! İşiniz İçin SEO Neden Gerekli?

12 Ekim 2020, Pazartesi 13:40

     


Dijital dünyanın içinde teknoloji her bir yanımızı sarmış durumda. Neredeyse her alanda teknolojiden yardım almadan işi tamamlayamıyoruz. Pazarlama sektörü de bunlardan biri niteliğindedir. Dijital pazarlama artık çoğu iş fikrinin merkezinde yer alıyor. Siteler arama motorlarında isimlerinin en üst sırada yer almasını istiyor ve bunun için SEO uyumlu çalışmalara daha fazla yer veriyorlar. Corazu olarak bizim işimizde sizin işinize katkı sağlamak.

SEO nedir?

SEO, arama motoru optimizasyonu anlamına gelmektedir. SEO uyumlu olan web siteleri arama motorlarında daha üst sıralarda yer alabilir. 5 yıldır SEO hizmeti veren, artık bir SEO ajansı haline gelen Corazu olarak amacımız en kaliteli hizmeti sizlere sunmaktır. İşletmelerde yükseliş garantili SEO hizmeti sayesinde daha fazla kişiye sesinizi duyurabilmeniz sağlanır. Burada en önemli nokta hedef kitleyi doğru belirleyebilmektir. Web siteniz hangi amaç üzerine kurulduysa ona uygun bilgiler, içerikler yer almalıdır. Biz sizin için içerik üretirken buna çok dikkat ediyoruz ve sitenizi gereksiz bilgi yığınlarından arındırıyoruz.

SEO Hizmeti Neleri Kapsıyor?

SEO bir işletme için neden gereklidir? Tüm bu hizmetleri kapsadığı için gereklidir. Bu dediğimiz hizmetler ise teknik SEO, link inşası, içerik pazarlama ve analiz şeklindedir. Bu adımlar internet sitesinin hızlı bir şekilde yükselmesi için şarttır. Corazu uzman ekibimiz sayesinde tüm teknik detaylar incelenir ve uygulamaya dökülür. Site büyük, küçük nasıl olursa olsun link inşası şarttır, güvenli bir şekilde oluşturulduktan sonra içerik pazarlaması yapılır. Hedef kitleye ulaşabilmek için bu adım çok doğru yapılmalıdır. SEO stratejisi analiz aşamasında tüm verileri incelemeye ışık tutar.

Sektör ve Durum Analizi Yapmayı Sağlar

SEO hizmeti sayesinde danışanın sitesi ve internet sitesi analiz edilir. Corazu olarak her işletmenin kendine has farklı ihtiyaçlarının olduğunun bilincindedir. Buna göre derinlemesine bir analiz yapılır. Sorunlar hızlıca çözümlenir ve uzun süreli süreklilik elde edilir. Corazu olarak çoğu dijital pazarlama şirketinin yaptığı hayata düşmüyoruz ve içerik stratejilerine önem veriyoruz. Yani sadece bir ürünü veya hizmeti satmaya odaklanmıyoruz, önce onun tanıtımına yapıyoruz. Geleneksel yöntemlerden ziyade günümüzde olanları takip ediyoruz, yenilikler her zaman SEO hizmetinde şarttır.

Daha Fazla Kişi Sizi Görür

Bir web siteye sahip olmak demek her zaman ileriye dönük çalışmak demek anlamına gelir. Site sahibi elbette isminin hep arama motorunun üst sıralarında yer almasını ister. Bu sayede daha fazla kişiye ulaşabilir. Bu çoğu zaman SEO uyumlu olmayan sitelerde mümkün olmaz. Potansiyel müşteri sayısını arttırmak için sürekli içerik üretmek gerekir. Bir gün bile boş geçirilmemelidir ki dijital dünya rekabetinde gerilere düşmeyin. İşte biz Corazu olarak bunu hedefliyor ve herkese pazarda bir yer açıyoruz.

Hizmetlerimiz Neler?

SEO hizmeti dışında farklı hizmetlerimizde bulunmaktadır.

Bunlar;

  • Google ads yönetimi
  • İçerik pazarlama hizmeti
  • Facebook ve Instagram yönetimi
  • Kurumsal SEO danışmanlığı
  • Web tasarımı

En kaliteli hizmetlerden yararlanabilmek için bizimle iletişime geçin. Hizmetlerimizin başında 1. sınıf uzman kişiler yer almaktadır. Uzun yıllardır bu işi yaptığımız için tecrübe ve bilgi bir arada bulunmaktadır. 2016 yılında kurulan firmamız dijital pazarlama ajansı olarak geçmektedir. Hemen https://corazu.com/seo/ adresine tıklayarak SEO hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler