131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

İşyerleri İhtiyaçlarını İnternetten Karşılıyor!

13 Mayıs 2019, Pazartesi 12:15

     


İşyerleri için düzenli olarak temin edilmesi gereken malzemelerin tedariki artık sorun olmaktan çıktı. Çünkü online sipariş yöntemi ile ihtiyaçların hızlı ve kolay bir biçimde karşılanması mümkün olabiliyor. Özellikle Avansas internet sitesi pek çok işyerinin adeta imdadına yetişti de diyebiliriz. Stoklu çalışan bu sitede top kağıtlara ve kartuş çeşitlerine, kısacası tüm ofis kırtasiye malzemelerine tek tıkla ulaşılabiliyor.

Özellikle fotokopi kağıtları işyerlerinin en temel ihtiyaçlarının başında geliyor. Çünkü bir ofiste A4 kağıdının bitmesi iş akışının da durması anlamına gelebiliyor. Dolayısıyla sıklıkla dosya kağıtlarının temin edilmesi hatta pek çok işyeri için de stoklanması gerekiyor. Ancak İstanbul’da faaliyet gösteren işyerleri artık kırtasiye malzemelerini stoklama derdinden kurtuldu. Online olarak sipariş verildiğinde Avansas kendi araçları ile 1 iş günüde teslimatı gerçekleştiriyor.

Tüm İhtiyaçları Tek Adresten Karşılama Konforu

Bu arada A4 kağıtlardan ya da kartuş, toner gibi çok kullanılan sarf malzemelerden söz ettik ama Avansas internet sitesinde satışa sunulan ürünler bunlarla sınırlı değil. İşyerleri mutfak malzemesi ve temizlik malzemesi ihtiyacını da kolaylıkla siteden sipariş vererek karşılayabiliyor. Bilgisayar ve aksesuar modellerinden yazıcı çeşitlerine kadar her türlü teknolojik cihaz ve aksesuar modelleri de sitede satışa sunulan ürün çeşitleri arasında yer alıyor.

İş güvenliği ürünleri, ofislerde kullanıma uygun olan mobilya çeşitleri, hırdavat malzemeleri, aydınlatma ürünleri hatta araç aksesuarları ve trafik malzemeleri bile var. Açıkçası neye ihtiyacınız varsa sadece tek tıkla bu sitede bulabiliyorsunuz. Sadece seçkin ve güvenilir markaların ürün çeşitlerini satışa sunması, yıl boyunca makul fiyat politikası uygulaması, Avansas internet sitesini pek çok işyeri için cazip kılan unsurlar arasında yer alıyor.

5000’den fazla ürün çeşidini sunan ender sitelerden biri olması, kolay sipariş verme şansı ve hızlı teslimat gibi avantajlar düşünüldüğünde işyerlerinin alışverişte ortak tercih olarak Avansas’ı seçmesine şaşırmamak lazım. Kolay iade imkanı ve ücretsiz kargo fırsatı gibi ayrıcalıklar da var. Artık siz de yenilikleri hayatınıza kazandırın ve işyerinizin alışverişini internetten yapın. Mağazalar ve marketlerden yapacağınız alışverişle zaman kaybetmenize, yorulmanıza, malzemeleri ofise taşımanıza ve benzer angaryalara hiç gerek yok!







 
Son Eklenen Haberler