131019098
29 Nisan 2024, Pazartesi

EasyCep Yenilenmiş Elektrik Ürünler Pazar Yeri

13 Mayıs 2021, Perşembe 15:49

     


EasyCep firmasının web adresinden telefon, tablet ve tüm akıllı cihazların alınıp satılması mümkündür. Yenilenmiş telefon alıcı ve satıcıları bu adreste birbirine ulaşabilir ve EasyCep garantisi altında alışveriş yapabilir. Bir pazar yeri niteliğindeki siteden yapılan alışverişlerin tamamı 12 ay boyunca EasyCep garantisi altındadır.

EasyCep adresindeki başka satıcılardan satın alınan ürünlerde de aynı süre ile garanti mevcuttur. Bu garantinin sağlanması için bu tip satışlarda alınan ürünler öncelikle firmanın operasyon merkezine gönderilir. Burada çalışan uzman ekipler ürünlerin kontrolünü yapar ve tüm sistemlerin çalışır durumda olduğu görüldükten sonra alıcıya gönderilir.

EasyCep Garantisi İle Satılan Ürünlerin Kozmetik Özellikleri

EasyCep pazar yerinde satışı yapılan yenilenmiş telefonların mevcut kozmetik durumu hakkında açık bilgilendirme yapılır. Bu konuda ürünler aşağıdaki üç sınıfa ayrılır:

  • Mükemmel olarak kategorilendirilen ürünler yeni bir telefondan farksızdır. Bütün fonksiyonları tam olarak çalışır, çizik, ezik ve benzeri problemler yoktur.
  • Çok iyi sınıfındaki ürünlerin kullanım sistemlerinde ve fonksiyonlarda hiçbir problem yoktur. Bu yönlerden sıfır bir telefonla eşdeğer olan üründe ufak tefek kılcal çizikler bulunabilir.
  • İyi olarak sınıflandırılan yenilenmiş telefonlarda ise birden fazla çizik olabilir. Ancak tüm fonksiyonları çalışır ve sistemleri problemsizdir.

EasyCep Üzerinden Satılan Ürünlerin Kutuları ve İçindekiler

EasyCep web sitesinde satılan ürünlerin her biri fonksiyon olarak kusursuzdur. Bu yönüyle her ürün firmanın garanti belgesi ile birlikte gönderilir. Ürünler EasyCep'e özel kutular içinde gönderilir. Her kutuda ürünle birlikte garanti belgesi, data kablosu ve şarj adaptörü adaptörü bulunur. Data kabloları ve şarj adaptörleri cihazla birlikte sunulur. Ve her biri lisanslı ürünlerdir.

Telefon ve Diğer Akıllı Cihazlar EasyCep'te Nasıl Satılır?

EasyCep adresinden telefon markaları üzerinden ikinci el telefon Samsung,Huawei, Xiaomi, iPhone gibi birçok model, akıllı saatler  ve diğer ürünlerin yenilenmiş olarak satışı yapılabilir. Bunun için anasayfadaki "telefon sat" butonuna tıklayarak işe başlanır. Satılacak telefonun modeli seçenekler içerisinde yer alıyorsa satışı yapılabilir demektir. Telefona dair istenen bilgiler girilir. Tüm bilgiler girildikten sonra sistem tarafından bir fiyat teklifi sunulur. Eğer teklif satıcı için de uygunsa telefon anlaşmalı kargo ile ücretsiz olarak firmaya gönderilir ve satış için gerekli hazırlıklar yapılır. Ürünün kontrolü yapıldıktan sonra satış için bilgileri siteye konur.

 







 
Son Eklenen Haberler