131019098
19 Mart 2024, Salı

Profesyonel Yüz Temizleme Pore Cleaner

13 Ekim 2017, Cuma 16:15

     


Yüzünüzdeki ve burnunuzdaki siyah noktalardan ve lekelerden sıkıldıysanız pore cleaner tam sizlere göredir. Devrim niteliğindeki teknolojisi ile tek bir alette bu sorunlarınızı hızlı ve profesyonel bir şekilde çözüm getirmekteyiz. Üstelik bu teknoloji tamamen sağlıklıdır. Bir sürü test sonucu gerekli tüm izin işlemleri alınmıştır. Zaten firma olarak tüm sorumluluğun bizde olduğunu siz değerli kullanıcılara bildirmek isteriz.

Pore Cleaner Nedir?

Bu teknoloji gerçekten devrim niteliğindedir. Birçok kişi suratındaki leke ve siyah noktalardan asla kurtulamayacağını düşünmektedir onarlı böyle düşünceye atan sebep ise daha önce kullanılan tüm tıbbi ilaçların tam anlamıyla etki yaratamamasıdır. Kısmı bir etki yaratmaktadır. Ve bir süre sonra yüzünüzde tekrar daha fazlası belirmektedir. Oysa kullandığımız pore cleaner vakum teknolojisi kökten leke ve siyah noktalara nüfus ederek bir daha tekrar çıkmamak üzere temizlemektedir

Kullanılan teknoloji kesinlikle doğa ile dosttur. Ve insanda olumsuz bir etki yaratmaması için çok uzun zamandır gerekli testlerin hepsinden geçmiştir.

Pore Cleaner Özellikleri

Yüz temizliğinde çığır açan cihazın bazı kullanım özellikleri bulunmaktadır. Bunlardan ilki kullanım kolaylığı sunmasıdır oldukça ergonomik ve basit yapısı vardır. Çok rahatlıkla kullanılabilmektedir. Şarj zorunluluğu olmaması ve kablosuz kullanım kolaylığı kullanım esnasında oldukça iyi bir fayda sağlamaktadır. Ve 1 adet kalem pil ile çalışması insanları yüksek maliyet konusunda da rahatlatmaktadır. Çok fazla enerji yemediğinden dolayı pore cleaner pilleri çok uzun süre gidebilmektedir. Beklide en önemli artısı herhangi bir yan etkisinin bulunmamasıdır. Yani güven açısında oldukça tatminkârdır. Ve siyah noktaları temizleyerek gözenekleri açmaktadır. Cildiniz tekrar nefes almaya başlamaktadır.

 

Pore Cleaner Nasıl Kullanılır

Ürünün kullanımı oldukça basit ve stabildir. Ama yinede en iyi verimi alabilmek için bazı noktalarda azami önem göstermek gerekmektedir.  En önemli nokta cihazla etkileşimden önce bol soğuk su ile yüzümüz yıkamalıyız. Sonra yumuşak bir havlu ile ıslak bir yer kalmayana kadar kurulamak gereklidir. Eğer elimizde varsa yumuşatıcı kremlerle uygulama yapmak başarı oranını daha da arttıracaktır. Yaklaşık 15 dakika sonra cihazı yüzümüzde dairesel hararetler şeklinde gezdirmemiz gerekmektedir. Ve bir noktaya sürekli bulundurmamamız gerekmektedir. Aksi takdirde sorunlar çıkabilmektedir. Ve işlem sonunda bakım serumları uygularsak tam anlamı ile başarı sağlanmış olacaktır. Aynı işlemleri pore cleaner cilt bakım kiti ile yaptığımızda belirli aralıklarda yaparsak bir süre sonra siyah nokta ve leke problemlerinin tamamen bittiğini göreceksiniz. Uzun süreli kullanımlar tam çözüm için ideal olmaktadır.

 

Pore Cleaner Fiyatı

Türkiye piyasası tanıtımı için yüzde 50’den daha fazla bir oranda indirim yapılmıştır. Ayrıca sağlanan fayda ve kaliteye bakıldığında Türkiye şartlarında istenen miktarın oldukça iyi olduğunu göreceksiniz. Genel anlamda hem uygun fiyat ve profesyonel bir cihaz anlayışı olduğu için fiyatı en uygunu olduğunu söylemekte fayda vardır. En faydalı yüz temizleme cihazı olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler