131019098
18 Nisan 2024, Perşembe

DKY İnşaat Konut Projeleri Hangileri?

14 Mart 2022, Pazartesi 18:48

     


DKY inşaat sektör içerisinde yaptığı projeler ile kendisini çok iyi tanıtmış olan bir firmadır. Konut konusunda alanında uzman çalışmalar yaparak insanları kendisine hayran bırakmaktadır. Şu an yaptığı projeler içerisinde DKY Kartal projesi, DKY Business Kartal projesi, DKY on Kağıthane projesi, DKY sahil projesi bulunmaktadır. Bu projelere ek olarak DKY Team Avrupa projesi de yakında sizlere buluşacaktır. Projelerin tamamında her detay düşünülmüş ve insanlar için en iyisi yapılmıştır. Konum olarak, ulaşım olarak, manzara olarak bütün istediğiniz detayları DKY projelerinde bulabilirsiniz. Bu projelere göz atmadan ev almak istemeyeceğinizden eminiz. Aradığınız evi bulabilmek için sizlerde vakit kaybetmeden DKY inşaat projelerine bakmalısınız. Projeleri tamamında sağlam bir yapı bulunduğu için hayallerinizde olan camdan duvarı her ev içerisine yaptırmak artık DKY projeleri ile mümkün hale gelmiştir.

DKY Kartal Projesi

Kartal projesi konum ve manzara olarak en dikkat çekici projelerden birisidir. Evlerin tamamının içerisinden ada, deniz ve doğa manzarasını görmek mümkündür. Bu imkanların yanı sıra havalimanı ve köprülere çok yakındır. Sosyalleşmek için aradığınız bütün fırsatlar örnekle alışveriş merkezleri, üniversiteler Kartal projesi etrafında çevrili bir şekilde konumlanmıştır. Hayat hiç bu kadar kolay olmamakta derken sizlere bundan bahsediyorduk. Kartal projesinde yer alan evler iki artı birden beş artı bire kadar çıkmaktadır. Sizlere uygun olan ev fırsatlarını kaçırmamak için sizlerde Kartal projesi inceleyebilirsiniz.

DKY Sahil Projesi

DKY inşaat sahil projesinde kişilerin manzara konusunda tam anlamıyla yaşatmalarını amaçlamıştır. Konutlar tam olarak sahili görmektedir. Kişilerin daha iyi bir şekilde deniz manzarasından yararlanabilmesi için balkon bulunmaktadır. Balkonun büyüklüğüne bir oda büyüklüğünde denebilmelidir. Bu yüzden sahil projesi içinde yer alan evler buçuklu değerdedir. Örnekle iki artı bir ev değil iki artı bir buçuk ev olarak geçmektedir. Sizlerde tam on iki kilometre olan sahile bakan evde yaşamak için sahil projesini tercih edebilirsiniz. Sahile sıfır konumda bulunan ev projesi sayesinde kişiler yürüyüşlerini, parkta oynamalarını ve diğer aktivitelerini kolay bir şekilde gerçekleştirmektedir.

DKY On Kağıthane Projesi

DKY on projesi incelendiğinde farklılıklar ortaya çıkmaktadır. Bu farklılıklar halkın istediği doğrultuda ilerlediği için proje halk tarafından oldukça sevilmiştir. Bir artı bir buçuk, iki artı bir buçuk daire ve ofislerin tamamını on Kağıthane projesinde bulabilmek mümkündür. Yaşam boyu farklılıkları seven yaşamlarını aynı doğrultuda insanlar ile iç içe geçirmeyi seven kişiler için on Kağıthane kaçırılmayacak bir fırsattır. İster ev ister ofis olarak kullanabileceğiniz alanlar ile eviniz artık bir dakika bile uzağınızda olmayacak. Sizlerde bu fırsatlardan yararlanmak, hayallerinizi artık gerçekleştirmek için projedeki evleri satın alabilirsiniz. Sizler daha iyi bir hayata sahip olun diye sürekli yeni fikirler sunan DKY İnşaat güvencesi ile Kağıthane’de yeni bir yaşam alanına sahip olabilirsiniz.

 







 
Son Eklenen Haberler