131019098
26 Nisan 2024, Cuma

İzmir Halı Yıkama

14 Kasım 2019, Perşembe 10:30

     


 

Kültürümüzde ve inancımızda temizlik en önemli konudur. Temizliği seven bir milletimiz, halı temizliğine önem vermektedir. Halının her zaman için temiz olması, en önemli konulardan biridir.

Pratik Halı Yıkama hizmeti Sunuluyor

Halılar için özel servis hizmeti sunan şirket, yıkanacak halıların karışmaması için etiketleniyor. Makinelerde yıkama işleminin ardından tekrar makinelerde kurutuluyor. Kurutma işleminin ardından özel paketleme geçiliyor. En son aşamada halılar adrese teslim ediliyor. Firma, bu kategoride yeni nesil çözüm seçenekleri sunuyor. Güncel, etkili ve pratik İzmir halı yıkama yöntemine sahip olan Chemdry, ödül sahibidir. Halıda tortu bırakmayan ve zararlı kimyasalları tam anlamıyla temizleyen yöntemleri kullanmaktadır. Müşteri memnuniyeti kategorisinde ilk sıralarda yer almaktadır.

Her Halı İçin Farklı Temizleme Seçenekleri Sunuluyor

Sorunsuz ve pratik bir şekilde halı yıkama işlemi gerçekleştiren Chem Dry, kısa zamanda sektöründe söz sahibi oldu. Cami, iş yeri, ofis, ev ve benzeri bir çok mekana özel halılar, yerinde ve fabrikasyon sistemiyle yıkanıyor. Firma ayrıca özel antika halılar için özel temizleme yöntemi kullanıyor. Yerinde yıkama işlemlerinde özel makineler kullanılıyor. Fabrikasyon sisteminde ise halılar yerinden alınıyor. Yerinden alınan halılar, leke çıkarma, yıkama ve kurutma aşamalarından geçiriliyor. Bütün işlemler bittikten sonra el değmeden poşetleniyor ve adrese teslim ediliyor. Pratik yöntemlerle gerçekleştirilen halı temizleme işlemleri, kısa sürede gerçekleşiyor.

Halılar Zamanında Teslim Ediliyor

Yün, polyester, kök boyalı ve kilim tarzı bütün halıları kolaylıkla temizleyen firma, garantili çözüm üretiyor. Chem-Dry, halınızı güvenle teslim edebileceğiniz bir firmadır. İşin ehli olan ve kısa zamanda halıyı teslim eden şirket, özel kimyasal maddeleri tercih ediyor. İnsan sağlığı için zararlı olmayan bu temizlik maddeleri, maksimum temizlik için tercih ediliyor. Güncel, etkili ve pratik halı temizleme yöntemleri, firmanın uzmanlık alanına giriyor. Hizmet kalitesini artıran ve halı temizleme işlemini kısa sürede gerçekleştiren şirketimiz, istediğiniz etkili çözüm seçeneklerini bir araya getiriyor.

Halının Yapısı Temizlik Yöntemini Belirliyor

Chem-Dry, cami, dernek ve benzeri bir çok mekanın temizliğini kolay bir şekilde gerçekleşiyor. Yerinde temizlik hizmetlerinin yanı sıra fabrikasyon seçenekler de bu kategoride tercih ediliyor. Metre kare fiyatına göre temizleme işlemi gerçekleştiren firma, adrese teslim ediliyor. Zararlı kimyasal kalıntı bırakmayan halı yıkama yöntemleri, maksimum koruma sağlıyor. Etkili, pratik ve konusunda deneyimli olan firma elemanları, temizlik işlemlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyor.

Özel Temizlik Maddeleri Sağlıklı

Chemdry, temizlik konusunda pratik çözüm seçenekleri sunuyor. Tezgah temizliği, evcil hayvan kokusunun temizliği, koltuk temizliği, mobilya temizliği ve benzeri temizlik işlemleri sorunsuz bir şekilde gerçekleşiyor. Antika özelliğe sahip ve kök boya ile kullanılan halıların temizliği, özel yöntemlerle gerçekleşiyor. Yün ve polyester halılar için özel temizlik maddesi kullanan firma, insan sağlığını ön plana alıyor. Üst solunum yollarına zararı olmayan bu temizlik maddeleri, halılarınızın yapısal özelliklerini koruyor.

 







 
Son Eklenen Haberler