131019098
5 Mayıs 2024, Pazar

Mayasante İzmir – Dr. Osman Baş: Fransız Askısı Hakkında Tüm Detaylar

15 Mart 2021, Pazartesi 18:03

     


Fransız askısı; yanak, elmacık kemikleri, çene altı, kaş bölgesi gibi birçok bölgeye uygulanabilir.

Günümüzde dünyada ve ülkemizde oldukça popüler olan Fransız askısı estetiği, kişilerin daha iyi bir yüz görünümüne kavuşması için yapılır. Herkes tarafından çok fazla merak edilen Fransız askısı, cerrahi olmayan estetik operasyonlar arasında yer alır.

Hastanın yüz ifadesi ve mimikleri ile uyumlu bir şekilde gerçekleştirilen Fransız askısı, yaşlılığın belirtilerini yok etmek ve geciktirmek için uygulanır. İzmir Fransız askısı estetik operasyonları, cerrahi işlemlerden kaçınan kişiler için oldukça avantajlıdır.

Dr. Osman Baş Kimdir?

10.03.1962 İzmir doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini İzmir de tamamladıktan sonra 1985 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılına kadar İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hekimlik hizmeti yaptı. Aynı dönemde özel kliniğinde hizmet verdi. 2004 yılında Sağlık Bakanlığı onaylı Medikal Estetik Uygulama Sertifika Programını ve Hipnoz Uygulama Sertifika Programını (Yeditepe Üniversitesi) tamamlamıştır​.

2004 tarihinden itibaren kendine ait Özel Mayasante Polikliniğinde medikal estetik hekimliği görevini sürdürmektedir. 2016-2018 yıllarında Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik Hekimliği Master programını tamamlamıştır.

O yıldan itibaren Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik alanın çalışmalarını sürdürmektedir. Bu süre içersinde çok sayıda yurt içi ve yurt dışı eğitim, workshop ve kongreler katıldı. 2017 Tarihinden itibaren Dinamik İp Askı, Ameliyatsız yüz germe uygulamasıyla bilinen Aptos firmasının Uluslararası eğitimcisidir.

Ülkemizde akıllı dolgu olarakta bilinen Ellansé dolgularının ulusal eğitim doktorluğunu yürütmektedir. Hali hazırda Medikal Estetik Hekimleri Derneği kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürmektedir.

Fransız Askısı Nedir?

İzmir Fransız askısı işlemleri, oldukça güvenli ve pratik bir şekilde gerçekleştirilen estetik operasyonlardır. İnsanların vücut yapısı ile uyumlu silikon malzemeden elde edilen ipler sayesinde yüzde meydana gelen sarkma, karışıklık gibi deformasyonları giderilmesi sağlanır.

Fransız askısı uygulamaları, yüz germe estetik operasyonları ve çeşitli nedenlerden dolayı yüz felci geçiren kişilerde de uygulanır. Daha önceden işlemi gerçekleştirecek uzman kişi tarafından belirlenen bölgelere deri altına ipler yerleştirilir. İplerin ucu, kulak bölgesine doğru çekilir. Zamanla deri altına yerleştirilen ipler kendiliğinden kaybolur.

Fransız Askısı Avantajları Nelerdir?

İzmir Fransız askısı diğer estetik operasyonlara göre çok avantajlıdır. Uzun yıllar etkisini devam ettiren Fransız askısı işlemleri, çok kısa süre içerisinde gerçekleştirilir. İşlemin kişilere sunduğu en önemli avantaj, işlem sonrasında mimiklerde bozulma meydana gelmez.

Fransız askısı; yanak, elmacık kemikleri, çene altı, kaş bölgesi gibi birçok bölgeye uygulanabilir. İşlemden kısa bir süre sonra kişiler, günlük hayatlarına devam edebilirler. Fransız askısı, 35 yaşını doldurmuş herkes tarafından rahatlıkla tercih edilebilir.

Ameliyatsız Yüz Germe Kimler İçin Uygundur?

İzmir ameliyatsız yüz germe estetik operasyonları, kadın-erkek herkes tarafından da tercih edilebilir. Cerrahi olmayan bir işlem olduğundan, birçok kişi tarafından tercih edilir. Ameliyatsız yüz germe operasyonları sonrasında, kişilerin daha genç ve daha estetik bir görünüme kavuşması sağlanır. Ameliyatsız yüz germe ameliyatları, genellikle yaşın ilerlemesi ile meydana gelen sarkma ve kırışıklık meydana gelen kişilere uygulanır. Tüm estetik operasyonlarda olduğu gibi ameliyatsız yüz germe işlemleri de hamile ve emziren anneler için önerilmez.

Ameliyatsız Yüz Germe Etkisi Ne Kadar Sürer?

İzmir ameliyatsız yüz germe estetik operasyonları genellikle tek seansta uygulanır. Kısa süre içerisinde gerçekleştirilen ve yaşlanmanın belirtilerini ortadan kaldıran ameliyatsız yüz germe estetik operasyonları, yaklaşık 1-2 yıl kadar etkisini devam ettirir.

Kişilerin istekleri doğrultusunda ameliyatsız yüz germe operasyonları tekrar yapılabilir. İşlem, yaklaşık 30 dakika ile 1 saat arasında gerçekleştirilir. İşlemin etkileri, kısa süre içerisinde gözle görülebilir şekilde ortaya çıkar. İzmir ameliyatsız yüz germe öncesinde detaylı muayene gerçekleştirilmesi gerekir.

Ameliyatsız İple Yüz Germe Yöntemleri Nelerdir?

İzmir ameliyatsız iple yüz germe operasyonlarında kullanılacak yöntemler, kişilerin ihtiyaçlarına ve cildin yapısına göre farklılık gösterir. İşlemi gerçekleştirecek uzman doktor ile bir ön görüşme yapılarak kişilerin ihtiyaçları ve talepleri belirlenmelidir.

Yapılan tespitlere göre farklı yöntemler ve teknikler uygulanır. Uygulanan tüm yöntemlerde amaç, kişilerin yüzünde meydana gelen çizgiler ve kırışıklıkları giderek daha iyi bir görünüme kavuşmasını sağlamaktır. İzmir ameliyatsız iple yüz germe kişilerin doğal güzelliğinden uzaklaşmadan daha iyi bir görünüme kavuşması için en etkili yöntemleri kullanır.

Ameliyatsız İple Yüz Germe Fiyatları

İzmir ameliyatsız iple yüz germe fiyatları, işlemin gerçekleştirileceği kuruma ve kurumun bulunduğu ile göre değişiklik gösterir. Ayrıca kişilerin ihtiyaçlarına göre uygulanacak teknikler ve yöntemler de fiyatların belirlenmesinde referans alınan faktörlerdir.

Ameliyatsız iple yüz germe fiyatları ve işlemin gerçekleştirileceği kurum ile ilgili detaylı bir araştırma yapılması gerekir. İşlem sonrasında başarılı sonuçlar elde etmek için işlemin, uzman kişiler tarafından kaliteli malzeme kullanılarak yapılmalıdır.







 
Son Eklenen Haberler