131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Zayıf Gösteren Göbek Korsesi Fiyatı Ne Kadar?

15 Nisan 2022, Cuma 16:39

     


Anında birkaç beden incelme meydana getiren zayıf gösteren göbek korsesi, bölgesel anlamda toparlanması ve sıkılaştırma etkisi oluşturmaktadır.

Zayıf Gösteren Göbek Korsesi Ne İşe Yarar?

Slim fit atletler erkekler için özel olarak dizayn edilmiş, karın bölgesinde baklava desenleri bulunan, vücudu üçgen gösteren ve anında incelme sağlayan korseler olarak tanımlanmaktadır. Bölgesel yağlanma problemleri için bir çözüm meydana getiren bu korseler, daha forma ve atletik vücuda kavuşmanızı desteklemektedir. Vücuttaki yağlanma problemlerinin giderilmesi için etkili olan erkek göbek korseleri; vücudu direkt sararak sıkılaştırıcı ve toparlayıcı etki oluşturmaktadır. Göbek, bel, karın ve göğüs bölgesine direkt olarak etki sağlayan atlet korseler, mikro fiber ve elastan kumaşlardan elde edilmiştir. Vücudu sıkmadan, hareketleri kısıtlamadan vücudun üst bölgesinde zayıflama ve toparlanma etkisi oluşturmaktadır.

Üçgen Gösteren Atlet Korse Özellikleri Nelerdir?

Normal korselere göre hem kumaş hem de etki bakımından farklılıklar gösteren erkek atlet korseler, günlük hayatta normal bir iç çamaşırı gibi kullanabileceğiniz özelliğe sahiptir. Fazla kiloların gizlenmesini sağlarken aynı zamanda kıyafetlerin altından herhangi bir şekilde belli olmaması sayesinde diğer korse modellerine göre daha fazla tercih edilmektedir. Elastan ve mikro fiber kumaşı sayesinde nefes alma özelliği bulunan, vücutta terleme etkisi meydana getirmeyen dikişsiz atlet korse tahrişe neden olmaz. Daha kaslı daha ince ve daha sıkı bir vücut için her türlü kıyafetin altına giyilebilmektedir. Siyah ve beyaz olmak üzere renk seçenekleri bulunmaktadır. Karın kısmında şık baklava desenleri bulunmaktadır. Bu özellikleri ile günlük kullanılan iç çamaşırı forumunda atletlerden ve diğer korse modellerinden ayrılmaktadır.

Dikişsiz Erkek Atlet Korse Kullananlar ve Yorumlar Nelerdir?

Giyildiği an itibariyle vücudun anında 1-2 beden incelmesini destekleyen atlet korse modelleri, günümüzde birçok kişi tarafından giyilmektedir. Genel anlamda olumlu yorumlar ile değerlendirilmektedir. Vücudunun daha kaslı olmasını isteyen erkekler, bel ve göbek bölgesini toplayan bu korseler ile istedikleri sonuçları elde edebilmektedir. Bu korseyi kullananların yorumlarına baktığımızda hem yaz hem de kış aylarında bu korseleri giydiğini görmekteyiz. Genel anlamda kumaş yapısı ile yazın terlemeyi önler ve kış aylarında da ise üşümeyi önlemektedir. Forma girmek isteyen, karın yağlarını gizlemek isteyen kişiler tarafından tercih edilebilir.

Erkek Atlet Korse Fiyatları Ne Kadar?

Vücudu sıkılaştıran ve incelten göbek korsesi fiyatı ne kadar diye merak ediyorsanız eğer, resmi satış sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kaliteli kumaşlardan elde edilmiş bu korseler ile günlük hayatta anında sportif bir vücuda kavuşabilirsiniz. Karın kaslarının hareket geçmesini ve sarkma gibi problemlerin önlenmesi için faydalı olan erkek atlet korseler ile sizler de kısa süre içerisinde incelme ve toparlanma etkisi sağlayabilirsiniz. Düzenli kullanım ile kalıcı etkilerin görülmesi de olağandır. 







 
Son Eklenen Haberler