131019098
19 Mart 2024, Salı

Dr.Clinic Cilt Kusursuzlaştırıcı Leke Kremi İle Mükemmel Bir Cilt!

15 Haziran 2021, Salı 12:58

     


Leke oluşumu ciltte genel olarak mevsim geçişlerinde görünse de yaz aylarında güneşin etkisini göstermesi ile çoğalabilir. Bu nedenle leke kremi kullanmak büyük bir önem taşımaktadır. Peki leke kremi seçerken nelere dikkat etmek gerekir?

 

Cilt bakım ürünleri içerisinde adından sıklıkla söz ettiren leke kremi çeşitleri, aktif lekelerin düzenli kullanım ile hafifleyerek yok olmasını sağlar. İnsan cildi kirli hava, stres, kapalı gözenekler ve daha birçok sebep ile akne, leke gibi problemler oluşturur. Cildi temizlemek ve gereken nem desteğini sağlamak bu anlamda büyük önem taşır. Temizlik, gözeneklerin tıkanmasını engeller ve nemlendirme süreci de tam bir bakım sağlar.

Leke oluşumu ciltte genel olarak mevsim geçişlerinde görünse de yaz aylarında güneşin etkisini göstermesi ile çoğalabilir. Bu nedenle leke kremi kullanmak büyük bir önem taşımaktadır. Peki leke kremi seçerken nelere dikkat etmek gerekir?

 

Leke kremi seçerken nelere dikkat edilmesi gerekir?

Leke kremlerinin cilde zarar verecek ya da sebum dengesini bozacak etken maddeler içermemesine özen göstermek gerekir. Paraben, parafin, formalin ve lauril sülfat içeren ürünlerden uzak durmak gerekir. Daha pürüzsüz ve lekesiz bir cilt için sürdüğümüz kremler, cildin alt katmanlarına nüfuz eder. Bu nedenle içeriğe dikkat etmek büyük önem arz etmektedir. Aksi durumda daha büyük cilt problemleri yaşanabilir.

 

Cilt kusursuzlaştırıcı leke kremi önerileri

En iyi leke kremi önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız temiz içeriği ile dikkat çeken ve etkili nemlendirme sağlayan Dr. Clinic cilt kusursuzlaştırıcı leke kremini kullanabilirsiniz. Doğuştan olmayan cilt lekelerini hücre yenileyerek tedavi etme özelliğine sahip Dr. Clinic leke kremi, tende renk uyuşmazlığını gideren ve tedbir (oluşum engelleme) özelliği bulundurur. İçerisindeki özel aktifler “Kollajen ve Vegan Hyalüronik Asit” sayesinde cildin yenilenmesini sağlar ve nemlendirir.

Bu sayede cildiniz yenilenirken neme doyar. Daha canlı ve kusursuz bir cilt için içeriğinde lipozomlanmış C vitamini bulundurur. Cilt tonunu eşitlerken aydınlatıcı etki sunar. Dr.Clinic çalışmaları ile özel olarak üretilen bu ürün siyah nokta oluşumunu engeller. Vegan içeriğe sahip olması, ürünü diğer birçok seçenekten ayırarak öne çıkarmaktadır.

Sivilceli ve lekeli bir cilde sahipseniz ve nemlendirici krem seçimlerinde hassasiyetiniz bulunuyorsa leke kremini bakım rutininiz içerisine dahil edebilirsiniz. Tüm ciltler için uygun cilt kusursuzlaştırıcı leke kremini incelemek için drclinic.com.tr web adresini ziyaret edebilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler