131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

Caner Erdeniz Kimdir?

15 Temmuz 2021, Perşembe 17:52

     


Hem yüksek başarısı hem son derece yüksek karizması ile sık sık gündeme gelen Caner Erdeniz hayranları tarafından son zamanlar fazla merak konusu olmaya başladı. Peki Caner E. kimdir? Kimin ile evli? Kaç yaşında. İşte bu sanatçı hakkında merak edilen bütün detaylar.

Sosyal medyayı çok sık kullanan eşi sebebiyle sık karşımıza çıkan ve fazla ilgi gören Caner Erdeniz toplum tarafından araştırma ve merak konusu oldu. Bu yazımızda bu konu ile ilgili detaylara aşağıda ulaşabilirsiniz.

Caner Erdeniz kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

25 Nisan 1987 yılında dünyaya gelmiş olan Caner Erdeniz İzmir'de dünyaya gelmiştir. Galatasaray da ve Süper Lig Basketbol ekiplerinde forma giyen oyuncu 2 metre boyundadır. Caner Erdeniz bulunduğu takımda kısa forvet görevini görmektedir. Aynı zamanda eski basketbol oyuncularından biri olan Mehmet Erdeniz'in oğludur. Son zamanlar da başarısı ve ailesi ile sık sık karşımıza çıkıyor.

Caner Erdeniz'in Eşi Kimdir?

Ünlü basketbolcu 3 yıl önce evlenmiş olduğu Müge Boz ile beraberdir. Çiftimizin şuan bu evlilikten doğan Vina adın da bir kız çocukları vardır. 33 Yaşında ki ünlü oyuncunun evliliğinin şuan gayet güzel ilerlediği görülüyor.

Müge Boz Kimdir?

13 Nisan 1984 yılında dünyaya gelmiş olan Müge Boz'un babası Egeli annesi ise Yugoslavya göçmenidir. İki kız kardeş olarak yetişen Müge Boz çocukluk zamanlarını İstanbul da geçirmiştir.

Fakat babasının işi gereği 12 yaşında Karşıyaka İzmir'e taşınmışlardır. Çeşitli diziler de oynayan Müge Bozun asıl mesleği oyunculuktur. Arka sokaklar dizisiyle çıkış yapan oyuncu kızı Vina'nın dünyaya gelmesi ile mesleğe biraz ara verip kızı ile ilgilenme kararı almıştır. Mesleğe geri dönüp dönmemek ile ilgili henüz Müge Bozdan bir açıklama gelmiş değil.

Caner Erdeniz Kariyeri

2003 yılında başladığı profesyonel kariyeri alt yapısında yetiştiği Karşıyaka'da başlayan Caner 2012-2014 yılları arasında Aykon Ted kolejinde forma giymiştir. 23 Haziran 2014'te ise Beşiktaş İntegraf forex ile anlaşma yapmıştır. Bundan bir yıl sonra ise eskiden forma giydiği Ankara Ted Kolejliler takımına geri döndü.







 
Son Eklenen Haberler