131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Sisan Masterbatches

15 Eylül 2020, Salı 16:49

     


Sektörün önde gelen üreticilerinden biri olan Sisan, 1992 yılında İstanbul Beylikdüzü’nde temellerini atmış ve Masterbatch üretmeye başlamıştır. Tesisini yeni bir noktaya taşımak isteyen Sisan 1996 yılında tesisini taşımıştır. 2008 yılında bu tesise yatırımlar yaparak büyümesi ve gelişmesi için adımlar atılmıştır.

Sektör içerisinde büyük saygı ve taktir toplamış olan Sisan Masterbatches birçok tüketicinin de tedarikçisi olmuştur. Yurt içinde büyük başarılar elde etmesinin ardından yurtdışında büyük pazarlarda da yerini almış ve kendini göstermiştir. Yurt içi başarısında izlediği yolun aynısını yurt dışında da sergilemektedir. Avrupa bölgesinde Almanya, İtalya, Fransa, Bulgaristan, Polonya, Belçika, Avusturya vb. gibi birçok ülkenin yanında, Rusya, Ukrayna, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgelerine de ihracat yapmaya devam etmektedir.

Masterbatch üreticiliği plastik sanayisi içinde önemli bir yere sahiptir. Masterbatch kelimesi “ana karışım” anlamına gelmektedir ve genelde “Eritip şekillendirme aşamasında plastik ham maddeye katılan, granül biçimindeki boya.” anlamında kullanılan bir terimdir. Basit bir anlatımla plastiğe renk vermek için kullanılan sıvı ya da katı formda bulunabilen maddedir. Sisan firması da 28 yıldır sizlerin huzurunda Masterbatch üreticiliği yapmaktadır.

Pazara sunduğu 30.000 adeti geçmiş renk arşiviyle sektörde birçok firmayı geride bırakmıştır. Renk vermek için kullanılacak bu maddenin bu kadar geniş bir renk skalasına sahip olması firmanın en iyiler arasında yer almasının bir numaralı sebebidir. Bununla beraber bu özelliğiyle Türkiye’de en büyük Renk Arşivine sahip Masterbatch üreticisi olma unvanını almaya hak kazanmıştır. Renk skalasının geniş olmasının yanında kaliteli ürün çıkarılması da Sisan’ı değerli bir şirket haline getirmektedir.

Çalışılan ortam içerisinde ekipteki herkes işinde profesyonel kimselerdir ve kaliteli malzemelerle müşterilerine hizmet sunar. Bu sebeple de sektörde müthiş bir ivme kazanmıştır. Yükselen başarısını kaliteli ekipman ve profesyonel ekibi ile elde etmiştir. Başarı hiçbir zaman tesadüf eseri ortaya çıkmaz. Firma içerisinde yer alan her bir teknik eleman özenle seçilmiş personeller de işinin en iyisi olarak kadroda yerini almaktadır.

Sisan, her zaman tüm faaliyetlerinde müşteri odaklı çalışmayı kendine görev edinmiştir. Hiçbir zaman iş çerçevesi içerisinde müşteri mağdur edilmez. Firma her geçen gün bu kapsamda müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek için kendini geliştirmektedir. Buna da ek olarak Sisan firması çevre dostu bir firmadır ve plastik sanayi içerisinde çevre bilinci gelişmiştir. Doğal kaynakların en az seviyede kullanılmasını amaçlayan doğa dostu bir firmadır.

Firma ile iletişime geçebilmek için https://www.sisan.com.tr/iletisim web adresinde yer alan iletişim başlığı altında telefon numarası, fax ve e-mail adreslerine ulamanız mümkündür.

 







 
Son Eklenen Haberler