131019098
19 Mart 2024, Salı

Manyetik Kirpik İşe Yarar Mı? Magnetic Lash Zararları

16 Ekim 2017, Pazartesi 18:43

     


Bakışlarınızın daha etkileyici hale getirmek için hemen magnetic lash ürününü satın alabilirsiniz. Bu ürünler sadece beş saniye içerisinde gözlere daha derin bir bakış sağlamaktadır. Rimel gibi kozmetik ürünlerin uzatmaya yetmediği kirpikleri bu ürünleri kullanarak daha dolgun gösterebilirsiniz.

Manyetik kirpikler yüzünüze daha canlı ve çekici bir hava katmaktadır. Takma kirpik kullanımı günlük hayatta fazla tercih edilmemektedir. Bunun nedeni yapıştırıcı olarak kullanılan takma kirpikler oldukça sabır ve dikkat gerekmektedir. Takma kirpiğin, kirpik diplerine iyice oturması gerekmektedir. Eski model takma kirpik kullanırken yapıştırıcılara dikkat etmek gerekir. Yapıştırıcıların doğru şekilde kullanılmaması kirpiklere zarar verebilmektedir.

Bu manyetik kirpik ürününü takması ve çıkarılması oldukça kolaydır. Mıknatıslı bölümü tutularak hafifçe çekecek ürünü kolayca alabilirsiniz. Manyetik kirpik modelleri tek kullanımlık değildir. Bu nedenle istediğiniz zaman takıp çıkarabilirsiniz. Ürün uzun süreli kullanım için son derece uygundur. Manyetik kirpikleri taktıktan sonra isterseniz günlük makyajınızı yapabilirsiniz. Yapıştırıcı kullanmadan gözlerinize zarar vermeden sağlıklı bir şekilde bu ürünü aylarca kolayca kullanabilirsiniz.

Kısa Sürede Takın Çıkarın

Ürünü sadece beş saniye içerisinde kolayca gözünüze takabilirsiniz. Farklı tasarımları sayesinde manyetik kirpikler her geceye özel bir şekilde hazırlanmanızı sağlamaktadır. Kirpik temizleme solüsyonu sayesinde kirpiklerini tamamen temiz bir halde tutabilirsiniz. Kirpik temizleme losyonunu dilerseniz cildiniz kalan makyajları temizlemek içinde kullanabilirsiniz. Üründe yer alan argan yağı cildinizin sağlıklı bir şekilde beslenmesini sağlamaktadır. Herhangi bir yapıştırıcı kullanmaya gerek kalmadan kullanılan manyetik kirpikler ülkemizde en fazla ilgi gören kozmetik ürünleri arasındadır. Tüm dünyada kullanımı yaygınlaşan bu ürünün popülerliği her geçen gün artmaya devam etmektedir.

Manyetik kirpikler sizlere kullanım kolaylığı sunarken, kirpiklerinizin çok daha dolgun ve uzun görünmesine yardımcı olmaktadır. Dört farklı tasarımı sayesinde sizde özel günlerinize en iyi şekilde hazırlanabilirsiniz.  Manyetik kirpik kullananlar öneriyor sizde denemek isterseniz orijinal olanı tercih ediniz.

Manyetik kirpik fiyatları modellerine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Tek kullanımlık takma kirpiklere göre defalarca kolayca kullanılabilen uzun süreli modeller de yer almaktadır. Bu özel manyetik kirpik modelleri kuru içerisinde saklanır ve solüsyonla temizlenir.

Manyetik kirpikleri takıldıktan sonra isterseniz normal göz makyajını kolayca uygulayabilirsiniz. Kalem çekilerek kirpiklerinizin göz kapağıyla bir araya geldiği nokta daha da gizlenebilir. İsterseniz ultra yoğun kirpik modelinde kıvırma aparatını kullanarak daha yumuşak hale getirebilirsiniz. Dilerseniz rimel kullanarak ürünün doğal kirpiklerle bir araya gelmesini sağlayabilirsiniz. Manyetik kirpik modelleri içerisinde herhangi bir yapıştırıcı ve etken madde bulundurmamasından dolayı her kadının cilt tipi için son derece uygun bir kozmetik modelidir. Orijinal site için http://magneticlashturkiye.com/ stesini ziyeret edip gerekli bilgileri alabilirsiniz. Kullanım sonrasında gözden çıkarmak istenildiğinde ürünü saniyeler içerisinde gözünüzden alabilirsiniz. Manyetik kirpik ile beraber satılan solüsyon kirpiklerinizin uzun süreli sağlıklı bir şekilde kullanılması için özel olarak üretilmiştir. Bu ürünün içerisinde bulunan doğal yağlar gözlerinizin beslenmesine ve tahriş olmasını tamamen engellemektedir.

 







 
Son Eklenen Haberler