131019098
16 Nisan 2024, Salı

Babe ile Cildindeki Değişimi Keşfet!

16 Kasım 2020, Pazartesi 17:02

     


Dermokozmetik bir marka olan Babe her cilt tipine özel ürünler geliştirdiği hipoalerjenik özelliği sayesinde en hassas ciltlerin dahi kullanımına uygun olarak üretilmektedir. Markanın ürün yelpazesinde anti aging yaşlanma karşıtı, akneli ciltler için bakım ürünleri, yağsız güneş kremi, göz çevresi bakım kreminin yanı sıra bebek ürünleri ve saç bakım ürünleri de bulunmaktadır. Her bireye hitap eden Babe dermokozmetik ürünler kullananlar tarafından da severek tercih edilmektedir.

Yaşlılık Belirtilerine Karşı Cildini Koru

Kişinin kimlik yaşı gibi cilt yaşı da zamanla yaşlanır. Ancak bu durum her zaman aynı orantıda ilerlemez.  Çünkü güneş, sigara kullanımı, düzensiz cilt bakımı ve çevresel faktörler cildin zamanından önce yaşlanmasına sebep olur.  Bu faktörlerin yanı sıra kişinin genetik yapısı da bu süreçte oldukça önem taşımaktadır. Cilt ne kadar beslenir ve bakım yapılırsa, kendini o kadar yeniler ve daha genç bir görünüme kavuşur. Peki bu etkiye hangi ürünlerle nasıl kavuşulur? Gelin birlikte inceleyelim.

Doğru ve etkili bir bakım için öncelikle cilt yapısının iyi tanınması gerekir. Bu doğrultuda cilt yapısına uygun onarıcı etkili bakım ürünleri tercih edilmelidir. Cildinizi temizleyip tonik adımından sonra serum uygulayarak bakımınıza başlayabilirsiniz. Serumlar ince yapıları sayesinde cildin en alt katmanına inerek onarım süresini hızlandırır. Cildinize bir serum arayışındaysanız Babe Proteoglycan F+F Anti Aging Ampül (serum) ürününü deneyebilirsiniz. Tüm ciltlerin kullanımına uygun bu ürün sıkılaştırıcı ve toparlayıcı etkisi sayesinde cilde daha genç bir görünüm kazandırır. Sonrasında cilt yapınıza uygun Babe güneş kremi ile bakımınızı tamamlayabilirsiniz. 

Neden Dermokozmetik Ürünler?

Dermokozmetik ürünlerin sadece kozmetik olarak sınıflandırılmayıp ayrılmalarının sebebi ürünlere dermatoloji penceresinden bakılması ve medikal bir yaklaşımla üretilmesinden kaynaklanmaktadır. Cilt hastalıkları ve tedavisiyle ilgilenen tıbbi bir dal olan dermatoloji, güzel görünmesini istediğiniz cildinizin öncelikle altta yatan problemlerini tedavi etmeye odaklanır. Dermokozmetik ürünler geliştirilirken de cildi tedavi ederek güzelleştirmek hedeflendiğinden dermatologların danışmanlığı ışığında formüller üretilir. Cilt hem sağlığına hem de bakımına kavuşur!

Sizde dermokozmetik ürünlerle cildinize bakım yapmak, cildinizin sağlığını ve güzelliğini korumak istiyorsanız Dermokozmetika’dan yüzlerce marka ve ürünleri inceleyebilir, dilediğiniz ürüne fırsatlarla sahip olabilirsiniz.

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler