131019098
28 Nisan 2024, Pazar

Kasap Alışverişlerini Online Yapın!

17 Aralık 2020, Perşembe 13:31

     


Market alışverişlerini internet üzerinden yapılması ile beraber artık birçok ürün ve hizmetin dijitalde sunulmaya başladığını gördük. Market ürünlerini internet üzerinden alan kişiler, et ve et ürünlerini de online olarak almanın yolunu araştırmaktadır. Bu yazımız içerisinde sizlere sanal market konusunda nereden alışveriş yapabileceğinizi sunmaya çalışacağız. Et ve et ürünleri soğuk taşınması gereken ürünler olmalarından dolayı taşınmasının dikkatli olarak yapılması gerekmektedir. Peki hangi ürünleri nereden alacağınızı merak ediyor musunuz? Eğer İzmir’de yaşıyorsanız çok güzel bir firmadan ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Online kasap Türkiye’de çok yaygın sunulan bir hizmet değildir. Bu sektöre öncülük eden birkaç firma vardır. Bu firmalardan birisini yazımızın sonunda size sunmaya çalışacağız. Online olarak faaliyet gösteren kasaplardan aklınıza gelebilecek her türlü et ve et ürünleri ile beraber süt ve süt ürünleri bile satın alabilirsiniz. Bunun yanı sıra et ve tavuk sakatat ürünleri de bu firmalar üzerinden sipariş edebilirsiniz. Kasap alışverişleri konusunda detay verecek olursak;

Online Kasaplardan Alışveriş Yapma

Online kasap firmaları sadece bulunduğu şehir ve bölgedeki müşterilerine hizmet vermektedir. Soğuk hava sistemlerine sahip araçlar ile taşınan bu ürünlerin şehirler arası taşımacılığa çok mümkün olmadığını söyleyebiliriz. Normal kasaplarda görebileceğiniz tüm ürünleri hatta daha fazlasının bulunduğu sanal kasaplar, ürünleri fiyatlarını da ekonomik tutmaktadırlar. Paketlenmiş, parçalanmış istenilen şekilde paketlenen ürünleri aynı gün içerisinde teslim alabilirsiniz.

Online kasaplar ürünleri istediğiniz saat getirme gibi bir avantaja da sahiptir. İş çıkış saatiniz belirli ise ürünleri çıkış saatinize paralel olacak şekilde sipariş edebilirsiniz. Dijital kasap konusunda bilgi edinebileceğiniz şirket arayışınız varsa bir alt paragrafa uğramanızı istiyoruz.

Buraya kadar oldukça güzel ve detaylı bilgiler verdiğimizi düşünüyoruz. Online kasap ihtiyaçları için güvenilir bir firma arıyorsanız Güleç Kapında ile iletişime geçebilirsiniz. Tüm et ve et ürünleri konusunda hizmet veren şirket sadece İzmir içerisinde faaliyet göstermektedir. Et ürünleri hassas ürünler olmalarından dolayı maalesef istenilen her yere ulaştırılamamaktadır. Güleç Kapında faaliyetlerini Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Foça ve Aliağa gibi bölgeler ile sınırlı tutmaktadır. Detaylı bilgi ve tüm ürünlere https://www.guleckapinda.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler