131019098
19 Nisan 2024, Cuma

Lal Pırlanta tasarımları ile kadınları büyülemeye devam ediyor!

18 Kasım 2021, Perşembe 14:41

     


Lal Pırlanta kurulduğu günden bu yana 20 yıllık sektörel tecrübesine işine profesyonel bir biçimde yansıtmaktadır. Uzun yıllardır toptan mücevher satışını gerçekleştiren kuruluş son dönemlerde bu tecrübesini perakende satışlarına da yansıtır. Lal Pırlanta %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergilemektedir. Ayrıca firma Türkiye'de ve dünyada pırlanta sektöründe yapılan yenilikleri yakından takip eden son derece uzman bir tasarım ekibini de sahiptir. Bu tasarım ekibi tektaş pırlanta yüzük maddelerin hammaddelerinin alınmasından müşterilere ulaştırılması aşamasına kadar büyük bir titizlikle ürünleri kontrol etmektedir. Aynı zamanda kuruluş web sitesinden de hizmet vermektedir.

Lal Pırlanta dijital platformlarda

Lal Pırlanta kurmuş olduğu https://www.lalpirlanta.com/  abla web sitesi ile müşterilerinin internet sitesi üzerinden de son derece güvenli bir şekilde pırlanta alışverişini yapmalarına olanak sağlamaktadır. Pırlanta alışverişi konusunda %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi sergilemenin yanı sıra müşterilerinin eline ulaşana kadar her bir ürünü kendi sigortası bünyesinde barındırmaktadır.  Örneğin kuruluşun internet sitesinden baget pırlanta yüzük alan bir birey bu anlamda yüzünün kendi eline ulaşana kadar sigortalı olduğunu ve bu anlamda her türlü sıkıntının Lal Pırlanta tarafından giderileceğini bilmektedir. Lal Pırlanta bugün ile müşterilerinin içleri rahat ve güvenli ödeme seçeneklerinin bulunduğu bir site üzerinden alışveriş yapmalarına olanak sağlamaktadır. Ayrıca site üzerinde kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında alınması gereken tüm tedbirler titizlikle alınmıştır.

Lal Pırlanta ömür boyu garantili hizmet sunar

Lal Pırlanta 20 yıllık sektör tecrübesiyle müşterilerine ulaştırdıkları ürünlerin kalitesinden son derece emin olduğu için her bir ürüne dair olarak ömür boyu garanti sunmamaktadır. Örneğin Lal pırlanta koleksiyonu içerisinden tamtur pırlanta yüzük alan bir birey o yüzüğünün ömür boyu garantili bir şekilde kullanımını sağlamaktadır. Öte yandan Lal pırlanta son derece uygun fiyatlı bir hizmet vermektedir çünkü diğer büyük kuruluşlarda olduğu gibi reklam giderleri ya da diğer gereksiz masrafları müşterilerine yansıtmaz. Ayrıca Lal pırlanta tarafından müşterilere satışı gerçekleştirilen her bir pırlanta ürün sertifikalıdır. O yüzden İstanbul başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından pırlanta alışverişi için bireyler kuruluşu tercih etmektedir.







 
Son Eklenen Haberler