131019098
19 Mart 2024, Salı

Sixpad Hakkında Genel Bilgi

19 Ekim 2017, Perşembe 18:57

     


Giderek yaygınlaşan kullanımı sayesinde özellikle bulunduğunuz her ortamda spor yapmanıza yardımcı olacak olan sixpad’i rahatlıkla kullanabilirsiniz. 2 adet kol ve bacak için uygun cihazın yanı sıra 1 adet göbek için uygun cihaz ile hazırlanmış olan set aynı anda istediğiniz şekilde kaslarınızı çalıştırmanıza imkan sağlamaktadır. Özellikle cihazdan hız ve program seçeneği bulunması her kullanıcının kendine uygun şekilde tercih yapmasını sağlamaktadır. Gün içerisinde bir defa 20 dakika boyunca uygulanması yeterli olmaktadır.

Cihazı kıyafetlerinizin altına yerleştirerek vücudunuza temas etmesini sağlamanız yeterli olmaktadır. Bu sayede bulunduğunuz her ortamda sorun yaşamadan rahatlıkla spor yapma imkanı elde edebilirsiniz. Cihaz ufak titreşimler sayesinde kaslarınızın uyarılmasını sağlayarak daha sıkı ve atletik bir vücuda sahip olmanıza sixpad yardımcı olmaktadır. Özellikle bay ve bayanlar için kullanıma uygun olması isteyen herkesin rahatlıkla spor yapmasına imkan sağlamaktadır.

Sixpad Kullanımı Güvenli Midir?

Kullanıcılar açısından herhangi bir sorun oluşturmaması özellikle sorunsuz şekilde sixpad kullanım imkanı elde edilmesini sağlar. Vücuda herhangi zararlı bir etkisi bulunmamaktadır. Yalnızca kasların uyarılmasını sağlayarak daha sıkı bir vücuda sahip olunmasını sağlar. Kullanıcılar açısından güvenli kullanım imkanı sunmaktadır. Bu nedenle isteyen her kullanıcı sorunsuz şekilde cihaz ile daha sıkı ve atletik bir vücuda sahip olabilir.

Sixpad Özellikleri Nelerdir?

  • Set üç ayrı parçadan oluşmaktadır. 1 adet göbek için uygun alet ve bunun yanı sıra 2 adet kol ve bacak kasları için uygun alet seçeneği ile satışa sunulmaktadır.
  • Dört ayrı program üzerinden kullanım imkanı sunar. Bu nedenle her kullanıcı farklı program seçenekleri üzerinden işlem yapabilir.
  • Hızlı ayarlama seçeneği bulunmaktadır. Kullanıcılar istedikleri her durumda hız seviyesini kendileri için en uygun seviyede ayarlayabilirler.
  • Ufak titreşimler halinde kasların uyarılmasını sağlamaktadır.
  • Kalem pil ile çalıştığından bitmesi durumunda değiştirme işlemi yapılarak yeniden kullanılmaya devam edilebilir.

Egzersizi daha kolay araya getirmek isteyenlerin tercih edebileceği alet internet üzerinden yapılan kampanya satışıyla daha uygun fiyat seçenekleri üzerinden alıcılara sunulmaktadır. Verilecek olan siparişlerde özellikle sete göre değişen sixpad egzersiz aleti fiyat seçenekleri üzerinden işlem yapılabilir. Ürün ile birlikte gönderilen daha iyi sıkılaşma edilebilmesi için sıkılaştırıcı jel cihazın daha etkili olmasını sağlamaktadır.

Özellikle son dönemde sıklıkla kullanılmaya başlanan sixpad Türkiye için internet üzerinden yapılan satışlar ile kullanıcılara sunulmaktadır. Güvenli alışveriş imkanı ile yapılacak olan satın alma işlemi sayesinde cihazı kullanmak isteyenler verecekleri sipariş üzerinden sorun yaşamadan kısa sürede cihaza sahip olabilirler.  Resmi Türkiye sayfası için http://sixpadturkiye.com/ sayfasından bilgi alınız.

Evde veya işte egzersize ara vermeden devam ettirmek isteyenler bu durumda internet üzerinden belirlenmiş olan fiyat seçeneği ile satışa sunulan ürünü satın alarak kullanmaya başlayabilirler. Online ortamda verilecek olan siparişler kısa süre içerisinde kargo ile belirtilen adrese teslim edilmektedir.







 
Son Eklenen Haberler