131019098
19 Mart 2024, Salı

Damatlık Modelleri

19 Ekim 2020, Pazartesi 10:59

     


Erkeklerin hayatlarının en özel gününde tarzına ve düğün konseptine özel damatlık modelleri seçimleri için farklı bütçeler için farklı alternatifler bulunuyor. Smokin ve damatlık modelleri içerisinde farklı yaka formları, siyah- lacivert- bordo gibi renk skalası, yelekli modelleri, cep detayları ve dokuları ile birbirinden ayrılan çok farklı modeller bulunuyor.

Kır Düğünleri ile Uyumlu Damatlık Modelleri

Kır düğünleri için tercih edilecek modellerde rahatlık ve şıklık bir arada bulunur. Daha sportif tarzlarda ama şıklığından ödün vermeyen damatlar için keten ve pamuk kumaşlardan hazırlanan buz mavisi, gri ve bej renklerde tasarımlar hoş uyumlar oluşturabilir. Mevsime göre renk seçimi de yapılabilir. Sonbahar mevsimi için daha kahve tonları öne çıkarken ilk bahar mevsimindeki düğünler için buz mavisi damatlık modelleri uyumlu olabilir.

Salon Düğünleri ile Uyumlu Damatlık Modelleri

Smokin tarzında tasarımlar son dönemlerin en trend modelleri arasında yer alıyor. Dokulu, yelekli ve slim fit tasarımlar salon düğünleri için şık seçimler olabilir. Siyah, lacivert, gri, bordo renk tonlarında farklı renkler bulunuyor. Tasarımlar içerisinde Floransa kalıp, bari kalıp, Roma kalıp, slim fit tasarımlar hem şık, hem de gösterişli modeller olmaktadır. Mono, şal yaka, sivri yaka tasarımlar arasından tarzınız ile uyumlu seçimler yapılabilir. Klasik tek renk modellerin yanında bordo- siyah, beyaz- siyah gibi uyumlar da farklılık arayanlar için kategoriler içerisindeki alternatiflerdendir.

2020 Damatlık Modelleri

2020 damatlık modelleri tasarımlarında gösterişli kumaşlar, desenler, cool modeller ve renkler öne çıkıyor. Çift düğmeli kruvaze ceket ve yelekler yeni sezonun dikkat çeken tasarımları arasında yer alıyor. Tamamı renkli olan tasarımlar düğünlere farklı bir soluk katıyor. Çiçekli kravatlar ile bu tarz modeller hareketlendiriliyor. Daha sadece modellerden yana seçimler yapmak isteyenler için ise tamamı siyah daha cool alternatifler bulunuyor. Yeni trendler arasında açık renkler oldukça popülerdir. Vintage tasarımlarda vitrinlerde görülebilecek özel tasarımlar arasındadır. Yeni trend modellerde özel detaylar bulunuyor. Papyon, yaka mendili, smokin kemeri gibi aksesuarların uyumlu kullanılması ile harika tarzlar elde edebilir, unutulmaz düğünlerin en göz alıcı karelerinin odağında olabilirsiniz.

 







 
Son Eklenen Haberler