131019098
19 Mart 2024, Salı

Burçlara Göre Bikini Ve Mayo Seçim Rehberi

20 Mayıs 2022, Cuma 13:34

     


Burcunuza uygun bikini ve mayo seçimi yapmak için bu rehbere hemen göz atın!

Koç

Koç burcu için en uygun olan tasarımlar fiziği ön plana çıkaran bikini modelleri olacaktır. Sade modellerden ziyade kendi ışıltısını daha fazla ön plana çıkaracak gösterişli modeller koç burcu kadınlar için en ideal olanıdır.

Boğa

Boğa burcu insanları kaliteye ve rahatına düşkündür. Haliyle bikini ve mayo modellerinde de hem kaliteye hem de konfora önem verenler. Esnek, rahat ve modaya uygun bikini ve mayolar bu burç insanı için idealdir.

İkizler

İkizler burcu kadınları ise gözde olmayı, girdikleri her ortamda dikkat çekmeyi severler. Parlak ve canlı renklerde mayolar kesinlikle ikizler burcu kadınları için idealdir. Hafif de olsa gösterişli modellerden daha fazla hoşlanırlar. Çok sade ve sıradan tasarımlar ise bu burç kadınlarına göre değildir.

Yengeç

Gösterişten ve abartıdan hiç hoşlanmayan yengeç burcu kadınları sade mayolardan ve bikinilerden hoşlanıyor. Süslemeleri olan, parlak, ışıltılı mayo ve bikiniler ile rahat edemediklerinden her zaman sade modellere yönelmelerinde fayda var.

Aslan

Aslan burcu kadınları ise mayodan ziyade bikini modellerinden hoşlanır. Süs ve gösterişi sevdiklerinden sade tasarımlar bu burcun kadınlarına göre değildir. Alabildiğine iddialı ve sıra dışı bikinilerle boy gösteren kadınlar genellikle aslan burcudur.

Başak

Başak burcu insanları ise çok zor beğenir. Ancak onlarca parça arasından en iyi, en şık olanı da seçmeyi çok iyi bilir. Bu nedenle herkesin üzerinde olan mayo ve bikiniler bu burcun insanlarına göre değildir. Farklı modelleri tercih ederler.

Terazi

Modaya ve trendlere uygun olması terazi burcu kadınları için önceliktir. Mutlaka belirli modellere yönelmezler ancak modaya uygun değilse o parçaya asla şans vermezler.

Akrep

En cesur bikini ve mayoları genellikle akrep burcu kadınları seçer. Sıradanlıktan her bakımdan uzak oldukları için plaj modası içerisinde yer alan sıra dışı paralara ve cesur modellere yöneldiklerini rahatlıkla ifade edebiliriz.

Yay

Sade renklerde ve sakin desenlere sahip mayo ve bikiniler yay burcu kadınları için adeta biçilmiş kaftandır.

Oğlak

Oğlak burcu kadınları ise düz modellerden hoşlanmaz. Motifli, işlemeli tasarımlar ya da aksesuarlar ile bezenmiş modeller daha uygun bir seçim olur.

Kova

Farklılıktan her daim hoşlanan kova burcu kadınları bu zevkini plaj giyimine de yansıtıyor. Zarif ve estetik açıdan üst düzeyde bir güzellik sergileyen parçalara yönelirler.

Balık

Kumaştan, renkten ziyade kesime önem veren balık burcu kadınlar rahat ancak bir o kadar da şık görünen bikini ve mayolara ilgi gösterir. Her burca uygun tasarımları Penti internet sitesinde bulabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler