131019098
19 Mart 2024, Salı

Haşema Alırken Bunlara Dikkat Edin!

21 Mart 2018, Çarşamba 21:08

     


Tesettür giyim stiline sahip olan hanımların yaz tatillerini konforlu bir şekilde geçirmelerini sağlayacak mayo modelleri arasında haşema çeşitleri de bulunuyor. Diğer kapalı mayo modellerine nazaran çok daha çabuk kuruma özelliğine sahip olan bu tasarımlar, plajda güneşlenme ya da denizde yüzme gibi aktivitelerin rahatlıkla yapılabilmesine olanak tanıyor. Peki, haşemalar arasından seçim yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiğini biliyor musunuz?

Kumaş Kalitesine Dikkat!

Öncelikle dikkat etmeniz gereken husus elbette kumaşın kalitesi olmalıdır. Kumaşın cildinizin hava ile temasını kesmeyecek bir yapıya sahip olması, cilt sağlığınız bakımından büyük önem taşıyor. Aksi halde ilk kullanımdan itibaren haşema cilt tahrişlerine ve kızarıklıklarına sebebiyet verebilir. Bunu önlemek için çok fazla naylon ya da polyester oranına sahip kumaşlardan hazırlanan tasarımlardan uzak durmalısınız.

Havuz, deniz ya da kaplıca keyfi yapmanızın ardından haşema modelinin çabuk kuruyor olması da dikkat etmeniz gereken bir diğer husustur. Uzun süre ıslak kalan haşemalar sağlığınız açısından sorun teşkil edebilir. Bu nedenle olabildiğince hızlı kuruma özelliğine sahip modeller arasından seçim yapmalısınız.

Haşemanın kendini kadar bonesinin de büyük önem taşıdığını bilmenizde fayda var. Bonenin kafa bölgesini çok sıkmaması ancak gevşek de olmaması gerekiyor. Çok sıkan boneler kan dolaşımını olumsuz etkilediğinden baş ağrısı gibi sorunlara neden olabilir. Gevşek olan boneler de yüzme ya da güneşlenme esnasında kayabilir ve düşebilir. Bu yüzden bone sıkılığının da ideal ölçüde olmasına özen göstermelisiniz.

Modaya Uygun Tasarımlara Yönelin!

Elbette tüm bunlarla beraber seçtiğiniz tasarımın modaya ve yılın trendlerine de uygun olması gerekir. Yaz tatillerinde gayet modern bir imaj çizmek yerine demode bir görünüm sergilemek istemezsiniz. O halde seçtiğiniz modelin yeni trendlere uygun olması lazım.

İşte bu noktada devreye Marinamayo.com adresi giriyor. Modaya ve trendlere göre sürekli yenilediği tasarımları ile beklentileri en üst düzeyde karşılayabiliyor. Aynı zamanda satışa sunduğu tasarımların tamamı ideal dizayna ve ideal kumaşlara sahip ve bu yönüyle cilt dostu ürünleri hanımlarla buluşturduğunu söyleyebiliriz. Fiyatları da gayet makul ve bu yönüyle de bütçeleri zorlamıyor. Tıklayarak tasarımlara göz atabilirsiniz.

 







 
Son Eklenen Haberler