131019098
19 Mart 2024, Salı

Qtoo Ev Hediyesi Seçenekleri ile Farkınızı Belli Edin

21 Mart 2018, Çarşamba 10:57

     


Sevdikleriniz yeni bir eve taşındığında ya da evlendiğinde başlayan ev hediyesi telaşını tatlı bir heyecana dönüştürmek ister misiniz? Her yeni eve bir borcam alıp gitmek klişeler listesinde çoktan yerini aldı. Şimdi sıradanlıktan kurtulma zamanı. Qtoo size özgün fikirler, yaratıcı tasarımlar sunuyor, size de sadece keyifle seçmek kalıyor.

Arkadaşlarınızın, akrabalarınızın yeni evleri için ya da belki de sadece sevdiklerinizi mutlu etmek için güzel bir hediye seçmek istiyorsanız farkınızı yansıtacak en doğru hediyeyi bulmak için tek yapmanız gereken bilgisayarınızın başına geçmek. Qtoo'nun ev hediyesi kategorisinde orijinal ve ödüllü tasarımlara sahip yüzlerce ürün arasından dilediğiniz ürünü kolayca bulabilirsiniz.

Ev İçin Hediye Fikirleri

Hediyelik eşya seçiminizi kolaylaştıracak ilk adım amacınızı belirlemek. Dekorasyonu tamamlayacak, ev işlerini kolaylaştıracak ya da sadece sevdiklerinizin yüzünü güldürecek bir hediye satın almak isteyebilirsiniz. Amacınızı belirledikten sonra seçim yapmak da kolaylaşıyor. Eğer ev dekorasyonunu tamamlayacak bir hediye arayışındaysanız mutfak eşyalarından uzaklaşıp evin stiline uygun vazolar, biblolar ya da dekoratif duvar askılarına yönelebilirsiniz. Tercihinizi masa üstü resepsiyon zili gibi ev sahibinin ruhuna uygun, eğlenceli bir dekoratif aksesuar ya da fütüristik tasarıma sahip sanat eseri kıvamında bir şamdandan yana kullanabilirsiniz. Farklı renk ve şekillerde modern tasarımlı saatler, yüzen mum seti, büyük tasarım mumluklar, duvar cepleri, gerçek ceviz ağacından 3 boyutlu görünüm sağlayan fotoğraf çerçevesi, tealight şamdan, bahçe ve balkonlar için yağ lambası, paslanmaz çelikten zarif bir vazo da Qtoo'da yer seçeneklerden sadece birkaçı. “Ben orijinal fikirlerin insanıyım.” diyorsanız içecek kutusu şeklinde bir küllük, baykuş şeklinde bir mutfak zamanlayıcı ya da bir parça tel ile yapılmış tasarım harikası vazo, arkadaşınız için mükemmel bir hediye oluyor.

Dekoratif ama ev işlerini de kolaylaştırsın bir hediye arıyorsanız sevimli saklama kaplarından sunum tabaklarına, soğutuculu tepsilerden banyo ve mutfak organizerlerine Qtoo’dan ulaşabilirsiniz. İşlevsel bir hediye alacaksanız yeni evin eksiklerine ve ev sahibinin ihtiyaçlarına göre hareket etmeniz hediyenizi daha anlamlı kılıyor. Örneğin bahçe işlerinden hoşlanan arkadaşlarınız için önlüklü bahçe seti muhtemelen daha önce düşünülmemiş bir hediye oluyor. Şampanya soğutucu, kokteyl karıştırıcı ya da kahve potu gibi özel zevklere hitap eden ürünlerle de karşınızdakini çok mutlu edebilirsiniz.

Ev Hediyesi Seçiminde Qtoo ile Az Telaş Çok Mutluluk!

Aklınızda bir ev hediyesi almak varsa yaratıcı fikirlerin somutlaşmış hali www.qtoo.com.tr’ye göz atabilirsiniz. Hem güvenli alışverişin keyfini çıkartabilir hem de sevdiklerinizi orijinal ev hediyeleri ile mutlu edebilirsiniz.

 







 
Son Eklenen Haberler