131019098
19 Nisan 2024, Cuma

Karadeniz’de bungalov tatilinin ilk adresi: Seyri Panorama Bungalov

21 Temmuz 2022, Perşembe 16:51

     


Ayder Yaylası ve diğer tüm yaylalara yakın bungalov oteli Çamlıhemşin’in en geniş ve manzaralı jakuzili balayı süiti.. Bungalov ev tatil planı için yerinizi şimdiden ayırtın..

Bungalov otelleri artık Doğu Karadeniz ile özdeş bir konaklama türü. Tamamen ahşaptan olan bu yapılar Rize ve Çamlıhemşin yayla kültürü ile de uyumlu yapıda. Bungalov evlerin bağımsız olması, geniş kullanım alanı sunması ve konforlu yapısı çok tercih edilmelerinin başlıca nedeni. Bu evlerdeki ahşap yapı ve dekor güne zinde başlamanıza katkı sağlar. Seyri Panorama Bungalov Otel, her ihtiyaca yönelik tasarlanan, birbirinden bağımsız bungalov evlere sahip bir tesis. Fırtına Vadisi ve Fırtına Nehri’nin göz alıcı manzarasına sahip olan Seyri Panorama Bungalov, bungalov evlerinde konfor da sağlıyor. Bungalovlarda 2 kişiden 6 kişiye kadar rahat bir konaklama yapabilirsiniz.

Seyri Panorama Bungalov’da 3 farklı bungalov konaklama seçeneği bulunuyor.

 

Jakuzili Mega Bungalov

Jakuzili Mega Bungalov Ev iki kattan oluşuyor. Bu evimizde çift kişilik jakuzi bulunuyor. Toplam 80 metrekare kullanım alanına sahip. Bu bungalovda 4 oda ve 2 banyo-tuvalet mevcut. Seyri Panorama Bungalov Otel’deki jakuzili mega bungalov evimiz geniş bir Fırtına Vadisi ve Fırtına Deresi manzarasına sahip. Balkonunuzdan bu manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz. Bungalov evinizin balkonunda masa ve sandalye de mevcut. 

Mega Bungalov

Mega Bungalov evler iki kattan oluşuyor. Toplam 80 metrekare kullanım alanına sahip. Bu evlerimizde 4 oda ve 2 banyo-tuvalet mevcut. Seyri Panorama Bungalov Otel’deki mega bungalov evlerimiz tüm odalarımızda olduğu gibi geniş bir Fırtına Vadisi ve Fırtına Deresi manzarasına sahip. Balkonunuzdan bu manzaranın keyfini çıkarabilirsiniz. Bungalov evinizin balkonunda masa ve sandalye de mevcut. Ayrıca bu bungalovlarda mutfak ve mutfak malzemesi de bulunuyor.

Dubleks Bungalov

Mega Bungalov evler iki kattan oluşuyor. Toplam 60 metrekare kullanım alanına sahip. Bu evlerimizde 3 oda ve 1 salon bulunuyor. Dubleks bungalov evlerde 1 banyo-tuvalet mevcut. Seyri Panorama Bungalov Otel’deki dubleks bungalov evlerimiz geniş bir Fırtına Vadisi ve Fırtına Deresi manzarasına sahip. Ayrıca bu bungalovlarda mutfak ve mutfak malzemesi de bulunuyor.

 

 







 
Son Eklenen Haberler