131019098
29 Mart 2024, Cuma

SuCo Nasıl Üretiliyor?

21 Eylül 2021, Salı 11:37

     


Türkiye’nin ilk katlanır su matarası olan SuCo, sağlıklı materyallerden üretilmektedir. Diğer kullan-at mantığı ile üretilen şişelerden farkı ise sağlıklı olması ve katlanabilmesidir. https://www.mataramasu.co/ üzerinden edinebileceğiniz mataralar üç katmanlı olarak üretilmektedir.. Zararlı ve ağır metal içeren kimyasallar üretim aşamasında kullanılmamaktadır. Yürürlükte olan yönetmeliklere, Avrupa Birliği ve Komisyonu Regülasyonlarına ve FDA ilgili normuna göre üretimler gerçekleştirilmektedir. SuCo doğaya karşı hassas ve saygılı bir markadır.

 

Neden SuCo Kullanmalıyız?

 

Çevrede oluşan tek kullanımlık ürün kirliliğinin önüne geçmek amacıyla her gün su şişelerini çöpe atmak yerine suluk matara kullanılmalıdır. Mataranın çantada ve hatta cepte rahatlıkla taşınabilmesi amacıyla ergonomik ve katlanabilir bir yapıya sahip olan suluk matara SuCo, cam ve alüminyum mataralardan bu özellikleri ile farklılaşmaktadır. Patlamaya, basit hasarlara ve yırtılmalara karşı dayanıklıdır. Üretimi sonrasında dayanıklılık testlerinden geçmektedir. Sağlıklı bir matara olan SuCo’nun kolay taşınabilmesi için taşıma ipi tasarımları mevcuttur.

SuCo matara modelleri farklı temalı koleksiyonları ile hem göze hitap etmekte hem de oldukça kullanılışlı yapısıyla dikkat çekmektedir. Racing Team Turkey, şehirde, kıyıda, denizde ve elementler olarak tasarlanan bu koleksiyonlar içerisinde matara, taşıma ipi, yemek çantası, sweatshirtler ve çanta modelleri de mevcuttur. Farklı renk ve desenlerde olan doğa dostu SuCo matara 600 ml hacme sahiptir. Ölçeğinin bilinmesi ile günlük tüketilen su miktarı rahatlıkla takip edilebilir. Katlanabilir, hafif, dondurulabilir ve sağlıklı bir matara kullanımı SuCo ile mümkündür.

 

SuCo Sürdürülebilirlik Projesi Nedir?

 

Doğayı ve tüm gezegeni birlikte kurtarmak ve farkındalık yaratmak için yürütülen bir kurtarma projesidir. SuCo, doğayı el ele birlikte kurtarabilmek amacıyla hem doğa dostu hem de kullanıcı dostu ürünler üretmektedir. Farkında olmadan kullanılmakta olan kullan-at ürünlerin günlük yaşantıdan çıkartılarak yerine daha sağlıklı alternatifler koymak sürdürülebilirlik projesinin bir parçasıdır. SuCo, üretilen ürünlerin geri dönüştürülebilir özellikte olması için bu kapsamda bazı çalışmalar yapmaktadır. SuCo ürünlerinin amacı her zaman insana ve doğaya uyumlu olmasıdır. Bu kapsamda farklı ürün kategorilerinde üretimler yapılmaktadır. www.mataramasu.co internet sitesi üzerinden ürün kategorilerini inceleyerek sipariş verebilirsiniz.

 

 

 







 
Son Eklenen Haberler