131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Pırlanta alırken mutlaka göz önünde bulundurmanız gerekenler!

22 Kasım 2021, Pazartesi 16:30

     


Pırlanta ürünler kadınların en çok tercih ettiği takılan arasında yer alır. Pırlanta taşları dünyanın en pahalı taşlar arasında bulunur. Bu pahalı taşları ve kaliteli ürünleri alabilmek için tüketicilerin dikkatli olmaları ve bazı hususları göz önünde bulundurmaları gerekir. Pırlanta alırken öncelikle dikkat edilmesi gereken şey pırlantaların sertifikalı olmasıdır. Pırlanta sertifikaları aslında alınan pırlantanın kimlik bilgileri olarak bile ifade edilebilir. Sertifika üzerinde pırlantanın büyüklüğü rengi dokusu ve daha birçok özelliğine dair bilgiler bulunur. Sertifikalı pırlanta almak her zaman çok daha akıllıca bir seçenek olacaktır. Ülkemizde pırlanta sektöründe faaliyet yürüten ve profesyonel kuruluşlardan biri olan Blue Diamond müşterilerine kaliteli ve sertifikalı pırlanta ürünleri sunmaktadır. Pırlantaları sertifikalı almak daha sonraki süreçlerde pırlantaya dair ipuçları verir.

Blue Diamond uygun fiyatlı hizmet sunar

Blue Diamond kurulduğu günden bu yana %100 müşteri memnuniyeti odaklı bir çalışma prensibi izlemektedir. Bunun için kuruluş son derece profesyonel bir hizmet sunmaktadır. Firma bünyesinde  profesyonel bir tasarım ekibinin istihdam eder. Bu tasarım ekibi ürün ve hizmetleri ile ilgili Türkiye'de ve dünyada yapılan tüm yenilikleri yakından takip edip firmaya entegre eder. Bu yüzden kuruluşun ürün yelpazesi içerisinde son derece geniş tasarımlı kaliteli modern ve uygun fiyatlı pırlanta yüzük çeşitlerini bulmak mümkündür. Elbette pırlanta gibi değerli bir taştan çok çeşitli takılar ve aksesuarlar üretilip tasarlanır. Fakat pırlanta ürünler arasında en çok tercih edilenlerden biri pırlanta yüzük çeşitleridir.

Pırlanta yüzük çeşitleri

Pırlanta yüzük çeşitlerinin arasında en çok tercih edilenlerden biri de pırlanta tektaş yüzük çeşitleridir. Özellikle gençlerin ve evlenme sürecinde olan hanımların hayallerini süsleyen pırlanta tektaş yüzükler evlilik teklifleri esnasında kullanılır. Sevdiği hanıma evlenme teklifi etmek isteyen bir erkek onun önünde diz çökerek ondan pırlanta tektaş yüzük sunar. Evlilik teklifi ile ilgili çok derin anıları ve anlamları barındıran pırlanta tektaş yüzük seçenekleri Blue Diamond bünyesinde uygun fiyatlarla tüketicilerin beğenisine sunulmuştur.

Tamtur yüzük çeşitleri

Tamtur yüzük çeşitleri de yine evlilik teklifleri esnasında kullanılsa da aslında özel günlerde hediye olarak verilen önemli aksesuarlardan biridir. Doğum sonrasında evlilik yıldönümünde veya özel günlerde erkeklerin kadınlara hediye etmek maksadıyla sık sık kullandıkları bir takı çeşididir. Tektaş ve tamtur yüzük çeşitleri birçok kıyafet ile de günün her saatinde kombine edilebilir. Blue Diamond bünyesinde dünyanın en kaliteli pırlantalarını barındırmakta ve en güzel pırlanta tektaş ve tamtur yüzük çeşitlerini sunmaktadır. Aynı zamanda firma ürün ve hizmetlerini sadece pırlanta üzerine değil elmas yüzük, safir, elmas ve zümrüt gibi değerli taşlar üzerine de kurmuştur. Bu nedenle değerli taşlarla yapılan takılara Blue Diamond kataloğu üzerinden uygun fiyatlarla ulaşmak mümkündür.







 
Son Eklenen Haberler