131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

İzmir Ev Temizliği

23 Haziran 2020, Salı 19:09

     


Memleketin dört bir yanında müşterilerine uygun fiyatlı ev temizliği fırsatı sağlayan Temizlike, İzmir ev temizliği konusunda da da siz değerli müşterilerine kusursuz hizmet sunmaktadır. İstediğiniz yerden aynı zamanda istediğiniz mekanı temizletmek için farklı şirketlerden fiyat alarak karşılaştırma yapabilirsiniz. Bu karşılaştırmaların sonunda bütçenize en uygun şirketi belirleyebilir, ve temizliğinizi hem de hiç yorulmadan yaptırabilirsiniz. Temizlike.com, müşterilerine bu ve bunun gibi birçok avantaj sunmaktadır.

İzmir Ev Temizliği İçin Neden Temizlike?

“Temiz evler, mutlu müşteriler” mottosu ile hareket eden Temizlike, siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Temizlik hizmeti almak isteyen kişiler alanında son derece uzman ve profesyonel firma, kişi ve kurumlarla buluşturan Temizlike,Türkiye’nin her yerinde hizmet vermektedir. Bizlerden hizmet almanın sayılamayacak kadar çok avantajı vardır ancak bunlardan bazılarını şu şekilde listeleyebiliriz:

  • Temizlike ile tek bir kişi ya da firmaya bağlı kalmak zorunda değilsiniz.
  • Temizlike.com dilerseniz kapıda ödeme seçeneği ile hizmet vermekte ve sizlerden kart bilgilerinizi istememektedir.
  • Fiyat teklifi alacağınız firmalar arasında karşılaştırma yaparak bütçenize en uygun firmayı bulma kolaylığı sağlar.
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Temizlike, iş ortaklığı yaptığı kurum ve de kişilerin referanslarını değerlendirmektedir.
  • Temizlike ile evinizin temizleneceği saate siz karar verirsiniz. Düzenli periyotlarda bile anlaşma sağlamış olsanız da randevu sizin istediğiniz gün ve saate verilecektir.
  • Temizlike güvenilirdir. Tüm Türkiye’den temizlik denilince akla gelecek ilk firma olmak için her gün biraz daha iyisini yapmak için çalışır.
  • Temizlike en uygun fiyatlı ev temizliği hizmeti alacağınız kurum ya da kişiyle sizi buluşturur.

İzmir Ev Temizliği Hizmeti Verdiğimiz İlçeler

Temizlike.com İzmir Aliağa ev temizliği ve Karşıyaka ev temizliği başta olmak üzere Konak, Buca ve Karabağlar gibi kalabalık ilçelerde de temizlik yaptırmak isteyen kişiler ile İzmir ev temizliği firmaları arasında bir köprü görevi görmektedir.

 







 
Son Eklenen Haberler