131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Lohusa Gecelik Tasarımı

25 Şubat 2021, Perşembe 15:45

     


Çoğu insan için çok önemli görünmese de gecelik seçimi aslında kişiler için oldukça önemlidir. Özellikle bazı dönemlerde yanlış yapılan gecelik seçimleri hayati önem taşır ve insanları zor duruma sokar. Bu dönemlerden en önemlisi kadınların lohusalık dönemidir.

Lohusalık döneminde zaten hassas olan kadın vücudu çok daha hassas bir hal alır. Gerek yeni yapılan doğum ve onun verdiği rahatsızlık hissi, gerek değişen hormonlar gerekse geçirilen doğum ameliyat, kadınların sahip olduğu narin bünyeye fazla ağır gelebilir. Bu nedenle lohusa gecelik seçimi, aslında büyük önem taşır.

Lohusa Gecelik Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Lohusa gecelik doğum yapan kadınları maksimum seviyede rahat tutmalıdır. Vücudu sıkmamalı, terletmemeli ve tahrişe sebep olmamalıdır. Genellikle iki parça yerine tek parça seçim doğru olacaktır çünkü tek parça gecelikler özellikle hastanede gerekli kontroller yapılırken büyük kolaylık sağlar. Pamuklu kumaştan üretilen lohusa gecelikleri vücut ısısını dengede tutmaya yardımcı olur.

Kadınların en stresli dönemleri olan lohusalık döneminde seçilen lohusa gecelik stresi azaltmada etkilidir çünkü kadın vücudu ne kadar rahat ederse stres o kadar uzak kalacaktır. En kaliteli lohusa geceliği çeşitleri için https://www.lohusasepeti.com/lohusa-gecelik sitesi incelenebilir.

 







 
Son Eklenen Haberler