131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

İnegöl Store Koltuk Modelleri

25 Mayıs 2022, Çarşamba 15:48

     


Ev, ofis, restoran, hastane, kafe gibi çeşitli yerlerde kullanılan koltuklar önemli mobilyalar arasında yer almaktadır. Yapılarda kullanılan ve yapıların olmazsa olmaz parçası kabul edilen koltuklar farklı renk ve modellerle tasarlanmaktadır. Uzun yıllardır kullanılmakta olan koltuklar zamanla bazı değişimlere uğramıştır. Günümüzde kullanılan pek çok koltuk modeli vardır. Koltuk kullanımı oldukça yaygındır. Yapılarda kullanılan koltuklar dinlenme alanı oluşturmak için gereklidir. Oturma ve dinlenme amacıyla kullanılan koltuklar aynı zamanda yapı içerisinde dekorasyonu da etkiler.

Çeşitli yapılarda kullanılan koltuklar her evin en önemli mobilya parçasıdır. Konforlu ve kullanışlı alan oluşturan koltuklar her sezona özel farklı modellerde tasarlanmaktadır. İnegöl Store Mobilya tasarımı ve üretimi yapılırken hedef kitlenin ihtiyaç ve istekleri göz önünde bulundurulur. İnegöl Store farklı koltuk modelleri üzerine hizmet vermektedir. Her müşteri çeşitli koltuk tasarımları arasından istediği tasarımı güvenle tercih edilebilir.

İnegöl Koltuk Modelleri

Koltuk üretiminde farklı tasarımlar kullanılmaktadır. Aynı zamanda farklı malzemelerle üretim yapılmaktadır. Koltuklar uzun yıllardır kullanılan mobilya türüdür. Kullanıcıların ihtiyaç ve isteğine uygun olması için tasarlanan koltuklar;

  • Kullanılan kumaşa, 
  • Tasarımına, 
  • Rengine bağlı olarak model çeşitliliğine sahiptir.

Kullanılmak üzere tasarlanan farklı pek çok koltuk modeli vardır. Modeller belirlenirken hangi kumaşın kullanıldığı, hangi rengin kullanıldığı ve tasarımı dikkate alınır. Her sezona özel farklı modeller tasarlanmaktadır. Sade, şık, zarif ve modern koltuk modelleri arasında her kullanıcı kendi zevkine uygun modeli kolaylıkla tercih edebilir. İnegöl Store mağazasında en çok incelenen koltuk modelleri:

  • Asya Gümüş Koltuk Takımı 
  • Diva Koltuk Takımı
  • Alize Koltuk Takımı
  • Zenon Koltuk Takımı

Koltuk takımları genellikle 3'lü kanepe ve berjer içeriyor. İki adet kanepe ve bir adet berjer içeren takımlarda istek üzerine kanepe ve berjer sayısı arttırılabiliyor. Modeller tek renk üzerine tasarlandığı gibi birden fazla rengin bir araya gelmesiyle de tasarlanabiliyor. Modellerde tasarıma bağlı ölçü farklılığı görülebiliyor. Mobilya alışverişi öncesinde modeller detaylı olarak incelenebilir. Tüm modellerde birinci sınıf malzemeler kullanılmıştır. Aynı zamanda tüm modellerde yüksek işçilik kullanılmıştır.

İnegöl Koltuk Fiyatları

İnegöl Store mağazasında bulunan koltuk modelleri için farklı fiyat aralığı belirlenmiştir. Koltuklar ortalama 14.000 ₺ ile 18.000 ₺ arasında fiyatlara sahiptir. Yeni model takımlar 20.000 ₺ ve üzeri fiyatlara sahiptir. Her model için fiyatlar değişmektedir. Fiyat belirlenirken dikkat edilenler: 

  • Model
  • Ürün adedi
  • Sezon

Her sezona özel farklı modeller kullanıma sunulur. Modele bağlı olarak fiyat değişikliği görülmektedir. Takımlar iki adet kanepe ve bir adet berjer içerir. Takım içindeki ürün adedi değiştikçe fiyatta değişiklik görülür. Yeni sezon ürünler eski sezon ürünlere göre yüksek fiyatlıdır. İnegöl Store her sezon bütçe dostu fiyatlarla satış yapmaktadır. Yüksek kaliteye sahip ürünler şık, zarif ve modern tasarımlıdır. Aynı zamanda bu ürünler uzun yıllar güvenle kullanılabilir.







 
Son Eklenen Haberler