131019098
29 Mart 2024, Cuma

Kyani

25 Haziran 2019, Salı 10:23

     


Besin takviyesi ve saç bakım ürünleri alanında oldukça geniş bir yelpaze sunan Kyani, 2005 yılında Powell, Hansel ve Taylor aileleri tarafından kurulmuştur. Kyani sizlere temel olarak Sunset, Sunrise ve Nitro olmak üzere dengeli beslenmenize yardımcı olan bir sağlık üçgeni sunmaktadır. Birçok ülke üzerinden aktif olarak satış yapan firma, network marketing sistemi kullanmaktadır. Ayrıca cilt bakım ürünleri olarak 5 farklı ürün çeşidi sunan Kyani'ye, güvenilir siteler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kyani Sunset

Alaska somonundan elde edilen Omega 3 ihtiva etmesi ile ön plana çıkan Kyani Sunset, sizlere vücudunuz üretemediği ve sağlıklı bir yaşam sürmenize olanak sağlayan yağ asidi sunmaktadır. Sunset'in barındırdığı EPA, ve DHA yağ sitleri vücutta tam olarak sentezlenmektedir.  Yaşlılık belirtilerini hafifletmek, kemik ve zeka gelişimi sağlamak amacıyla bu üründen faydalanabilirsiniz.

Kyani Sunrise

Kyani Sunrise içerisinde tam olarak 22 adet besin özü bulundurmaktadır. Bu gıdalar arasında kırmızı ve mor meyveler, arı poleni ve aloe vera gibi ürünler yer almaktadır. Vücut yenilenmesi için gereksinim duyduğunuz tüm vitaminleri barındıran bu üründe; A, C, E, D3, B1, B2, B3, B5, B6, B12, Biotin, Kolin, Folik Asit, Para Amino Benzoik Asit yer almaktadır. Bu üründe toplam 30 adet 30 ml'lik haplar yer almaktadır.

Kyani Nitro

Kyani Nitro ürünü Nitro FX ve Nitro Plus olarak 2 farklı şekilde satılmaktadır.

Kyani Nitro FX: Noni meyvesi içeriği ile vücudunuzun nitrik oksit miktarını yükseltmesine yardımcı olmaktadır. Tamamen doğal olan bu üründe, hiçbir şekilde bir yan etki yaşamadan nitrik oksit alabilirsiniz. Kayni Nitro rutin bir hayat yaşayan kişilere önerilmektedir.

Kyani Nitro Plus: Bu üründe ise noni meyvesinin yanı sıra Çinko, Niasin, Krom ve Magnezyum gibi maddeler yer almaktadır. Nitro Plus ürünü spor yapan ve yoğun işlerde çalışan kişiler için önerilmektedir.

Kyani cilt bakım ürünleri olarak ise sizlere Fleuresse Serum, Cleanser, Gece kremi, Gündüz kremi ve Göz kremi sunmaktadır. Tamamen doğal olarak karşınıza çıkan bu ürünler, cildinizde herhangi bir yan etki bırakmamakta ve daha sağlıklı görünmenize yardımcı olmaktadır.

Kaynak: https://www.konhaber.com/haber-kyani_urunleri_nelerdir-993977.html







 
Son Eklenen Haberler