26 Ekim 2024, Cumartesi

Çocuklarınızın Yetenek ve Hayal Güçlerini Ortaya Çıkarmanın Zamanı!

25 Ekim 2022, Salı 15:49

     


Eğitici oyuncaklar çocukların sağlıklı gelişiminde oldukça önemli bir role sahiptir. Lego oyuncakları çocuklarınızın ince ve kaba motor becerilerinin gelişmesini destekleyen oyuncak seçeneklerindendir. Çocuğunuz yaratıcılığını ve hayal gücünü geliştiren lego friends, duplo gibi oyuncak setleri ile hem keyifli zamanlar geçirebilirler hem de birçok yeni beceri geliştirebilirler. Çocukların hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlayan, yetişkinlerin de koleksiyonlarında yer verdiği, Lego ürünleri Nezih oyuncak kategorisinde bir araya geldi!

Set şeklinde ya da maket olarak sunulan lego oyuncaklar, çocukların hayal dünyasına ilham veren oyuncaklardandır. Her yaş grubuna uygun seçenekler sunan Lego oyuncakları, çeşitliliği sayesinde çocukların ihtiyaç duyduğu oyun gereksinimini karşılar. Lego ürünlerine uygun fiyat avantajlarıyla ulaşmanızı sağlayan Nezih, sizi oyun dünyasına davet ediyor.

Küçük Yaş Çocuklarınız için LEGO Duplo Oyuncaklar

Okul öncesindeki çocukların motor becerilerini geliştirmeye uygun tasarlanan Lego duplo oyun setleri, canlı renkleri ile çocukların hem ilgisini çekiyor hem de eğlendiriyor. Oyunla öğrenmeyi pekiştiren Legolar ile çocuğunuz da basit adımları izleyerek bir nesne inşa edebilir. Çocukların hayallerindeki figürleri yapabildiği Lego parçaları, ebeveynler ile geçirilen zamanları da daha verimli hale getirir.

Lego Duplo oyun parçaları çocuklarınızın minik parmaklarının tutabileceği şekilde tasarlandığı için kolay takıp çıkarabilmelerini sağlar. İş makinesi araçları, arabalar, çiftlik hayvanları gibi farklı oyun konseptleri ile tasarlanan Duplo oyun setleri çocukların oyun dünyasını zenginleştirmesine yardımcı oluyor.

3 yaş lego seçenekleri içinde yer alan Lego Duplo, çocuklarınızın sosyal ve psikolojik gelişim süreçlerini desteklemenize yardımcı olur. Çocuklarınızın arkadaşları ile ilişkilerini de pekiştirmelerini sağlayan Legolar, meslekleri öğrenmelerini, sosyal rolleri tanımalarını sağlayan setleri ile okul öncesi dönemde çocuklarınızın gelişimine katkı sağlar. İnsan sağlığına zararlı olan hiçbir madde içermeyen yapısı sayesinde çocuklarınızın güvenle oyun oynamasına imkân verir.

Her Yaşa Uygun Eğlenceli ve Eğitici Lego Çeşitleri

Çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de beğeni ile takip ettiği Lego oyuncakları, yaratıcılığın gelişmesine katkı sağlarken bir yandan eğlenceli vakit geçirmeniz için eşsiz bir seçimdir. Sevdiğiniz dizi ve film karakterlerinin, hayvanların, çeşitli araçların ve daha birçok nesnenin yapı oyuncaklarını tasarlayan Lego, uzun yıllardır hayal gücünü destekleyen ürün tasarımları ile küçük büyük tüm Lego severlerin vazgeçilmez oyuncakları arasında yer alıyor.

Zamanın büyük bir çoğunluğunu oyun oynayarak geçiren okul öncesi çocuklarınız için alacağınız en eğlendirici ve öğretici oyuncaklardan biri de Legolardır. Çocuğunuzun ilgi alanına yönelik bir Lego seti ile hem eğlenmesini hem de öğrenmesini oyun eşliğinde destekleyebilirsiniz.

Eğitici ve eğlendirici oyunlar içinde en popülerlerinden biri olan Lego’lar içinden 3 yaş lego, 2 yaş ve üzeri Lego ve farklı yaş gruplarındaki çocuklar için hazırlanan ürünlerle, çocuklarınızın bilişsel gelişimlerine katkıda bulunabilirsiniz. Uygun fiyatlı Lego ürünleri içinden dilediğiniz modelleri almak için Nezih’i tercih edebilir, yüzlerce seçenek içerisinden çocuğunuzun en seveceği Lego seçeneklerini satın alabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler