131019098
26 Nisan 2024, Cuma

Memoli Zengin Evli Mi?

26 Şubat 2022, Cumartesi 12:57

     


Küçük yaşlarda oyunculuk kariyerine başlayan Memoli Zengin şimdilerde birçok ülkede tanınan fenomen bir ünlü haline gelmiştir. Her yaptığı takip edilen genç ismin sporculuk yönü de ortaya çıkmıştır. Kick Boks yapan Memoli Zengin bu spor dalında da kendisi belli etmiştir. Memleketi Gaziantep olan genç isim şu sıralar ise yeni rol alacağı dizisiyle gündemdedir. Artık yıldızı iyice parlayan Memoli Zengin'in her yaptığı iş ve proje en çok konuşulan olaylar arasında yerini alır. Lise eğitimini tamamladıktan sonra usta oyuncu Ayla Algan'dan ders alan genç ismin özel hayatı da oldukça merak ediliyor.

Küçük Yaşta Büyük Şöhret

Küçük yaştan itibaren bu sektörde yer alan Memoli Zengin 2002 yılında dünyaya gelmiştir. 7 yaşında reklam filmlerinde yer alan genç isim için 2016 yılı çok önemlidir. 2016 yılında Bulgaristan'da düzenlenen Best Child Model Of The Word yarışmasında birinci olan Memoli Zengin için bu olay oldukça önemli bir gelişme olmuştur. Toplamda 42 ülkeden çocukları katıldığı yarışmada birinci olan Memoli Zengin daha sonrasında oyunculuk dersleri alarak bu sektöre yönelmiştir.

Oyunculuk sektöründe birçok filmde yer alan genç isim sporcu kişiliğini de ortaya çıkarmıştır. Kick Boks ile uğraşan Memoli Zengin bu spor dalında birçok madalya kazanmıştır. Çok yönlü kişiliği sayesinde l-geniş bir hayran kitlesine sahip olan Memoli Zengin aynı zamanda müzikle de uğraşır. Özel hayatıyla ilgili gündemde gelmek istemeyen genç isim evli değildir. Sevgilisiyle ilgilide herhangi bir açıklama yapmayan Memoli Zengin sadece yaptığı işlerle gündemde yer almak istediğini belirtti.

Yeni Dizisi Yolda

Yeni bir dizi hazırlığında olduğu belirtilen genç yetenek dizisi için Türkiye'ye geleceği ifade edildi. Sporculuk kariyerinde de birçok başarısı bulunan Memoli Zengin bu amaçla gittiği Japonya'da yaşamaya başlamıştı. Birçok mahareti olan ve hepsini iyi bir şekilde götüren Memoli Zengin'in yeniden kamera karşısına geçeceği hayranlarını oldukça memnun etti. Sporcu, oyuncu, model ve şarkıcı kimliklerini bir arada oldukça iyi ilerleten Memoli Zengin Türkiye'de ve diğer birçok ülkede tanınan ve sevilen ünlü bir isimdir.

 







 
Son Eklenen Haberler