131019098
8 Mayıs 2024, Çarşamba

Kanada dil okulu fiyatları

26 Şubat 2024, Pazartesi 14:24

     


 Kanada dil okulu fiyatları alternatifi ülkelerle kıyaslandığında ne kadar avantajlı olduğu muhakkak dikkatinizi çekmiştir. Sunulan yüksek eğitim kalitesi, öğrencilerin konfor ve güvenleri düşünülerek tasarlanmış benzersiz kampüsleri ve eğitim süresince öğrenciye sunulan başka ülkede olmayan avantajlar göz önünde bulundurulduğunda Kanada dil okulu programlarının alternatif ülkelere kıyasla ne kadar avantajlı olduğunu görebiliriz.

 Bunlara ek olarak Kanada doları kurunun, Amerikan Doları ya da İngiliz Sterlinine oranla gözle görünür biçimde düşük kalması da eğitim maliyetlerini avantajlı hale getirir.

 

Kanada Dil Okulu Programlarına Kimler Katılabilir?

 Aslına bakarsak İngilizce öğrenmek isteyen herkes Kanada dil okulu programlarına Kanada Kültür Merkezi ile katılabilir.

  • Akıcı biçimde İngilizce konuşmak isteyen kişiler,
  • İş gereğince “iş İngilizcesine”  sahip olmak isteyen kişiler,
  • IELTS, TOEFL gibi akademik sınavlara girmeden denklik almayan kişiler,
  • Yurtdışında eğitim almak isteyenler,
  • Kanada’da akademik programlarına katılmak isteyip öncesinde İngilizcesini ilerletmek isteyen kişiler

Gibi aslında ‘İngilizce Konuşmak’ isteyen herkese uygun oldukça çeşitli seçenekler vardır.

 

Kanada Dil Okulu Fiyatları Ne Kadar ?

 Kanada’da eğitim almak için gerçekten birçok seçenek ve soru var. Hangi şehirde, ne kadar süre, haftalık kaç saatlik eğitim almak istediğiniz Kanada dil okulu fiyatını etkileyen en önemli unsurlar arasındadır.

 Aşağıda verilen Kanada dil okulu fiyatı; Kanada Doları cinsinden aylık olarak verilmiştir.  Hangi şehirde ve hangi okulda eğitim almak istediğinize göre değişiklik gösterir.

4 Hafta

1032 CAD

8 Hafta

2064 CAD

12 Hafta

2976 CAD

16 Hafta

3968 CAD

24 Hafta

5160 CAD

28 Hafta

6020 CAD

36 Hafta

7740 CAD

 

 Neden Kanada Kültür Merkezi?

 Kanada Kültür Merkezi, 15 yılı aşkın tecrübesi ve deneyimiyle size en uygun okulun seçilmesi noktasında doğru kararı vermeniz için profesyonel danışmanlık hizmeti sunar. Bunun yanı sıra eğitim süresince belki de en önemli nokta olan konaklama ve eğitime başlamanız için gereken Kanada öğrenci vizesi başvurusu gibi kritik ve atlanamaz noktalarda süreci profesyonel olarak yönetir.

Kanada dil okulları  ve Kanada dil okulu fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için: https://www.kanadakulturmerkezi.com/kanada-dil-okullari/

 







 
Son Eklenen Haberler