131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

Eşinizin telefonunu takip etme için bilmeniz gerekenler

26 Nisan 2022, Salı 18:31

     


Eşimin telefonunu nasıl takip edebilirim?

Eşinizin telefonunu takip etme için neler yapmanız gerektiğini biliyor musunuz? İnternette birbirinden değişik casus takip programları bulunuyor. Peki bunlardan hangisinin en iyisi ve sizin için en uygunu olduğu konusunda bilgilenmek ister misiniz? Bu yazıda eşinizin telefonunu onun haberi olmadan nasıl takip edebileceğinizle ilgili tüm bilgileri sizin için derledik.

Telefon takibi için mSpy uygulamasını kullanmak

Piyasanın en eski ve güvenilir casus telefon takip programlarından biri olan mSpy ile dilediğiniz telefonu uzaktan takip etmeniz mümkün. Sunduğu hizmetler ile bir telefondaki tüm hareketleri kayıt altına alarak size rapor eden bu uygulama ile eşinizin telefonunu her an izleyebilirsiniz. Her bütçeye uygun değişik planlar sunan mSpy şu konularda telefon takibi yapmaktadır:

  • GPS konum bilgisi
  • Telefonun pil, operatör ve internet bağlantısıyla ilgili güncel bilgi
  • Tüm sohbet uygulamalarının izlenmesi
  • Gelen ve giden aramaların takibi
  • Wi-Fi bağlantısının takibi
  • Ekran kaydı
  • Telefondaki tüm görsel içerik
  • Sosyal medya hesapları
  • Keylogger

Bunlara ek olarak e-postaların okunması, ajanda ve kişiler listesine erişim, internet geçmişinin takibi, telefona yüklenen uygulamaların ve ziyaret edilen internet sitelerinin uzaktan kontrolü gibi daha pekçok hizmet sunmaktadır. Eşimin telefonunu takip etmek istiyorum diyorsanız ve güçlü bir takip programına ihtiyacınız varsa, size istediğiniz her bilgiye sunacak bir program olarak karşımıza çıkıyor. Esimi telefondan nasıl takip ederim diyorsanız yanıtınız mSpy’dır.

Kurulumu kolaydır ve hemen kullanmaya başlarsınız. Ancak cihaza fiziksel erişiminiz olmalı veya başkasının telefonuna sızma denemelisiniz. Neyse ki yazılım cihaza birkaç dakikada kurulabiliyor ve hemen ardından size özel olarak açılan hesaptaki kontrol panelinize telefonla ilgili güncel bilgiler aktarılıyor. İnternet zorbalığından, sapıklardan, dolandırıcılardan, özel bilgi paylaşımından, kötü amaçlı yazılımlardan, cinsel içerikli yazışmalardan, zararlı internet sitelerinden ve uygulamalardan çocuklarınızı korumanız için birebir bir program.

Özel detektif kiralamak

Bir telefon takip programı yerine çocuğunuzu ya da eşinizi takip etmesi için özel dedektif kiralamak isteyebilirsiniz. Bir özel dedektifin sunduğu hizmetleri iyi bilmeniz gerekir. Örneğin gizlice takip etme, velayet takibi yapma, fotoğraf ya da video kaydı alma gibi hizmetler olabilir. Yasal işlemlerinizde kullanılmak üzere size delil toplamada yardımcı olabilirler. Fakat iyi bir özel dedektif bulmak için de araştırma yapmanız gerekir.

Daha önce dedektif kiralamış birinin tavsiyesini değerlendirerek bir özel dedektif kiralayabilirsiniz. Ya da internetten araştırarak bir özel dedektif bulacaksanız, bir internet sitesine ve ofise sahip olmadığına bakın. Bulunduğunuz bölgenin çok uzağında birini seçmeyin. Örneğin İstanbul’da yaşayan birini takip ettirmek için Ankara’dan bir dedektif tutmayın. Ayrıca önceden yaptığı işler için geribildirimi olup olmadığına, diğer müşterilerin yorumlarına ya da referanslara bakmayı unutmayın. Hatta bir lisansı olup olmadığını öğrenin.

Dedektif kiralamak hem avantajlı hem de değildir. Öncelikle iyi ve güvenilir bir dedektif bulmak için zaman ve çok para harcamanız gerekir. İyi bir dedektif bulsanız bile, takip yapmak için onun da zamana ihtiyacı olacaktır. Ayrıca bazı durumlarda başarısız olma ihtimali de göz ardı edilmemelidir.

Diğer taraftan size somut deliller sunarak yasal işlemlerinizde kullanmanızı sağlayabilirler. Ya da bu deliller sayesinde eşinizin sizi aldattığından emin olabilirsiniz. Üstelik dedektifin iyi bir araştırma yapabilmesi için ona elinizden geldiğince fazla bilgi vermeye çalışmalısınız.

Hangi yöntem daha iyi?

Bir çok insan eşinin kendisini aldattığından şüpheleniyor. Bunu kanıtlamak için çözüm yolları arıyor. Eşinizi takip etmenin ve onun sizi aldatıp aldatmadığını öğrenmenin birden fazla yolu var. Bir kiralık esefti tutmak ya da telefonunu takip altına almak bunlardan ikisi. Telefon takibi konusunda son yıllarda piyasaya sürülen casus programlarla eşinizin telefonundaki her hareketi onun haberi bile olmadan izleyebilirsiniz. Bu durumda eşimin telefonunu nasıl takip edebilirim ücretsiz sorusunun yanıtı maalesef hayır olacaktır.

Bir boşanma durumunda delil yerine kullanılabilecek bu bilgiler, casus program aracılığıyla size rapor edilir. Bunun için tek yapmanız gereken size en uygun olduğunu düşündüğünüz takip programını satın alarak eşinizin telefonuna yüklemenizdir. Geri planda gizlice çalışan yazılımdan eşinizin haberi olmaz. Fakat program arama kayıtlarından, sosyal medya hesaplarına, sohbet uygulamalarından, konum bilgisine ve çok daha fazlasına erişerek bu bilgileri en güncel haliyle size sunar.

Bir dedektif kiralamak da eşinizi takip etmek için çözümdür. Fakat hem güvenilir ve işini iyi yapan bir dedektif bulmak kolay değildir, hem de işler telefon takibine göre daha yavaş yürür ve size maliyeti daha büyük olur. Üstelik dedektifin başarısız olma, delil toplayamama riski de vardır. İşi yarım bırakabilir, topladığı bilgiler delil olabilme özelliğine sahip olmayabilir.

Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda bir telefon takip programı edinmek hem kesin çözüm sunar hem de daha ekonomiktir. Eğer son zamanlarda eşinizin davranışlarının değiştiğini ve sizi aldattığını düşünüyorsanız, dedektif bulmak için uzun arayışlar içine girmektense, bir casus telefon takip programı edinmenizde fayda var.

Sonuç

Son yıllarda artan aldatma olayları nedeniyle bir çok kişi esimin telefonunu nasıl takip ederim sorusunu soruyor. Özellikle sosyal medyanın daha da yaygın hale gelmesiyle birlikte aldatma oranlarında büyük bir artış yaşanırken, teknolojinin de ilerlemesiyle, cep telefonlarını takip eden yazılımlar piyasaya sürüldü. Bu yazılımlar bir telefonun içeriğindeki her bilgiyi elde ederek kullanıcıya rapor ediyor. Eşinizi takip etmek için yüzde yüz çözüm sunan bir yöntem.







 
Son Eklenen Haberler