131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Altın Bilezik Fiyatları Arttı mı?

26 Haziran 2019, Çarşamba 17:35

     


Düğün sezonunun açılması ile birlikte herkesin gündeminde altın fiyatları var! Özellikle 22 ayar altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Elbette altının fiyatları arttıkça bu rakamlar altın bileziklere de yansıyor. Dolayısıyla son yıllarda altın bilezik fiyatlarının artış göstermediğini söyleyemeyiz. Ancak hala uygun fiyat sunan platformlar da var. Alışveriş yapmak için bu adresleri tercih ettiğinizde  ayırmanız gereken bütçeden hatırı sayılır oranda bir tasarruf elde edebilirsiniz. Bu adresten söz edeceğiz ancak öncesinde bilezik alırken nelere dikkat etmeniz gerektiği konusuna kısaca değinelim.

Yatırım Amacıyla Alınan Altın Bizlezikler

Eğer yatırım amacıyla 22 ayar altın bilezik satın almayı düşünüyorsanız olabildiğince işçiliği az modellere  yönelin.  Çünkü ileride satın aldığınız bileziği satmak isteyebilirsiniz. Bu durumda size ödenecek miktardan işçilik düşülecektir. Dolayısı ile daha pahalıya aldığını bir altın bileziği daha ucuza satmış olacaksınız. Aynı zamanda üzerinde çeşitli süslemeler bulunan ya da swarovski taşlarla dizayn edilmiş olan bilezik modelleri de yatırım amacıyla pek uygun  modeller olmuyor. Bu tasarımlar daha çok hediyelik amacıyla tercih ediliyor.

Hediyelik Altın Bilezikler

Eğer düğün ya da nişan gibi törenlerde takmak için yeni bir altın bilezik satın almayı düşünüyorsanız bütçenize uygun olan modelleri ve çeşitli işlemelerle gösterişli bir duruş kazanmış olan tasarımları tercih edebilirsiniz. Gösterişli bilezikler her daim düğün ve nişan gibi törenlerde hediyelik olarak daha çok tercih ediliyor. Doğum günü hediyesi gibi özel günler için de bu modeller seçilebilir.

Altın fiyatları artmış olsa dahi mümkün olan en düşük rakamları görmek isteyenler tercihini Altınbaş internet sitesinden yana kullanıyor. Özellikle 22 ayar altın bileziklerde gerçekten düşük fiyatlar sunabiliyorlar. Ayrıca hem yatırım amacıyla bilezik satın almak isteyenler hem de bu ürünleri hediyelik olarak alanlar oldukça geniş bir model seçeneği yelpazesi bulabiliyor. Artık altın alışverişlerinde de size sunulan sınırlı sayıda seçenek ile yetinmek zorunda değilsiniz. İnternette özellikle Altınbaş web sitesinde her daim daha fazla sayıda model seçeneği bulursunuz. Bu yüzden çok sayıda kişi altın alışverişini internetten yapmayı tercih ediyor. Siz de bu avantajdan faydalanabilirsiniz.

 







 
Son Eklenen Haberler