131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Yeni Bir Deneyim İçin General Mobile GM9 Pro Cep Telefonu

27 Nisan 2020, Pazartesi 12:01

     


Cep telefonları artık çoğu kişinin elinden düşürmediği ve hemen hemen tüm işlerini görebildiği, insanların ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Özellikle de akıllı telefonların gelişmesiyle ve sundukları çeşitli özelliklerle daha da fonksiyonel hale gelen bu cihazlarla oyun oynayabilir, internete bağlanabilir, video izleyebilir, çekim yapabilir veya görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Teknoloji harikası olan ve çıktığı andan itibaren gündeme bomba gibi düşen General Mobile GM9 Pro, sunduğu fonksiyonlarla adeta kullanıcılarını büyülüyor. Estetik ve şık dış tasarımdan, kaliteli malzemelerine; teknoloji harikası kamerasından işlemcisine her şeyiyle kullanıcılarını memnun etmeye başaran GM 9 Pro alanında fark yaratıyor. Gelişmiş çift taraflı kameraları ile profesyonel bir kamera memnuniyeti alabileceğiniz gibi hızlı işlemcisi sayesinde kolayca bilgilerin işlenmesi ve hızlı, pratik, konforlu bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Gelişmiş üst düzey Android işletim sistemi ve güçlü pil ömrü ile sizi yarı yolda bırakmıyor. En güzel anlarınızı videoya dönüştürmenizi sağlayan, 15 kat daha hızlı veya ağır çekim yapmanızı sağlayan 4K video deneyimi ise kişisel filminizi oluştururken en büyük yardımcınız haline geliyor. Anılar paylaştıkça hayat da kalabalıklarla güzel. Genişletilmiş selfie özelliği sayesinde tüm sevdiklerinizi karenin içerisine sığdırabileceğiniz 150 derecelik açı sağlayan ekran özelliği sayesinde kimse dışarıda kalmıyor. Geliştirilmiş daha keskin lensi, genişletilmiş diyaframı ve özel sensörleriyle DxOMark onaylı çift kameranın keyfini rahatlıkla çıkarabilir, anıları ölümsüzleştirebilirsiniz.

General Mobile GM9 Pro Çift Kamerası ile Anı Yakalayın

Geliştirilmiş çift kamera ile beğenileri toplayan teknolojisi harikası bu akıllı telefon ile hem arka hem ön kameradan dilediğiniz anı doğal renklerle ve kusursuz detaylarla yakalayabilirsiniz. Doğadaki renkleri doğal tonlarıyla, en canlı ve parlak halleriyle yakalayan kamera sensörü üst seviye yüksek kaliteye sahip objektifi ile anı kaçırmanızı engelliyor. Hareket eden nesneleri dahi hızlı odaklama özelliği ve gelişmiş tepki yakalama teknolojisiyle yakalayabilen kamera ile doğanın hareketine ayak uydurun. Güzelliğinize güzellik katacak yüz güzelleştirme özelliği ile artık çekimleriniz sizleri çok daha tatmin ediyor. Fotoğraflarınız ve sizi adeta bir sanat eseri haline getirecek bu teknoloji ve çok daha fazlası 12+8 MP ile ön ve arka kameralarınızda. Yapay zekanın hayranlık uyandırıcı diğer bir özelliği sayesinde HDR çekimlerini kendiliğinden algılayarak sizlere muazzam bir sahne sunuyor. Renk ve kontrast aralığını genişleterek yakaladığınız sahneye en uygun renkleri sizleri için otomatik ayarlayan HDR özelliği sayesinde uygun olmayan ışıklarda dahi oldukça iyi çekimler yapmanızı sağlıyor. Doğal sahnedeki tüm detayları çekiminize ustalıkla yansıtan bu özellikle kalmayan kameranız, video çekimleri sırasında titretilen çekim koşullarına rağmen stabilizasyon özelliği sayesinde görüntüyü sabit tutmanızı ve daha kaliteli çekimler yapmanızı sağlıyor. Tüm odak noktasını önde yer alan objeye veren ve arka planı bulanıklaştıran portre modu ise hem ön hem arka kamerada yer alıyor.

General Mobile GM9 Pro Genel Özellikleri

Zarif dış görünümünün altında yatan fonksiyonel yapısı ile teknolojiye ayak uydurmayı sevenlerin tercihi haline gelen bu model sizlere pek çok işlev sunuyor. 64 GB dahili hafızası ile 4 GB ram hafızası ile çekimleriniz, uygulamalarınız ve mesajlarınız için gerekli alanı sunan akıllı telefonunuz aynı zamanda hızlı işlemcisi sayesinde de komutlarınıza hızlı bir şekilde tepki almanızı sağlıyor. Tüm işlemlerinizi uzun bekleme süreleri olmadan yapmak ve pratik bir kullanım sağlamayı amaçlayan bu model ortalama 175 gramlık bir ağırlığa sahiptir. Parmak izi okuyucusu sayesinde telefonunuza kimsenin girmemesini sağlayan bu güvenlik metodu sizlere hızlı bir şekilde telefonunuza girebilme ve uzun parolalarla uğraşmama imkanı tanıyor. Amoled ekran sayesinde renklerin canlı ve parlak görünümü aynı zamanda pek çok renk tonunu geniş bir çemberde sizlere sunuyor. Dolby Vision ile zenginleştirilen amoled ekran gözünüz için en uygun renkleri tüm canlılığı ile birçok ortamda algılayabileceğiniz bir görüş sunuyor. Gerçeğe yakın renk paleti sayesinde karanlıkta, aydınlıkta veya yapay ışık altında en iyi görüşe yakın görüntüleri sizlerle buluşturuyor. Artık video izlemek bu sayede çok daha keyifli hale geliyor. Full HD ekran kalitesi 6.01 İnç ekran boyutu ile buluşarak bu keyfi 1080 x 2160 piksel çözünürlük ile tamamlıyor ve daha gerçek, keskin ve odaklı şekilde görüntüleri sizlere aktarıyor. Bu renkler ve çözünürlükler ile çekim yapabileceğiniz gece, güzellik, panorama, portre, geniş, coğrafi gibi pek çok çekim modu sunuluyor.

General Mobile GM9 Pro Teknik Özellikleri

Gelişmiş şekilde sunulan telefon rehberi veya mesajlaşma alanı gibi temel fonksiyonlar da kullanımı en pratik şekilde sizlere sunuluyor. Saat, alarm kurma özelliği, diğer saat dilimlerini takip edebileceğiniz dünya saatleri, kronometre, geri sayım gibi klasik işlevler de akıllı telefonunuz içerisinde yer alıyor. Gelişmiş ve hassas pek çok sensöre sahip akıllı telefonunuz yakınlık, ışık, manyetik, parmak izi gibi sensörlerle kullanımınızı kolaylaştırıyor. Dış dünya ile aranızdaki kapıları aralayan General Mobile cep telefonu; bluetooth, Wifi, kablosuz bağlantı, 4.5 G bağlantı, GPS ve pek çok diğer bağlantı tipleri ile uyumlu çalışıyor. Yalnızca gelişmiş görüntü kalitesi değil onu destekleyen güçlü ses sistemi ile de atmosferi tamamlayan akıllı telefonunuz Dolby Atmos ile tüm ses derinliklerini kulağınıza taşıyor. Çift hoparlör ile desteklenen ses sistemi gerçekçi ve üç boyutlu ses deneyimini sizlere sunuyor. Yalnızca film izlerken veya müzik dinlerken değil oyun oynarken de sizi atmosferin içerisine çekiyor; çünkü telefonunuz ile oyun performansınız oldukça güçlü. Gelişmiş grafik ve ses deneyimleri, güçlü işlemci ile bir araya gelerek oyunlardan aldığınız keyfi ikiye katlıyor. Bu esnada piliniz bitmesinden korkmayın çünkü pil ömrü de diğer özellikleri gibi geliştirilmiş ve 20 saate kadar video izleme kapasitesine sahip pili ile 3800 mAh pil gücü sunuyor. İçerisinde yer alan yerleşik uygulamalar da sizlere pratik kolaylıklar sunarak kullanımınızı daha da geliştiriyor.

General Mobile GM9 Pro Estetik Dış Tasarımı

Elbette ki sürekli yanınızda taşıdığınız cep telefonu estetik ve şık bir tasarıma sahip olsun istersiniz. Gelişmiş teknolojik özelliklerinin yanı sıra büyüleyici görünümüyle de beğenileri toplayan akıllı telefonunuz aynalı cam görünümüne sahip bir yüzeye, metalin en kibar haliyle oluşturulmuş çerçeveye, kullanışlı ve konforlu tutuşa sahip hatları ile beğenileri üzerine topluyor. Estetik tasarımın kaliteli cam performansıyla bir araya getirilmesi ile tasarlanan bu model şimdiye kadar kullanılan en sağlam ve dayanıklı camlardan birisi olan Gorilla Glass 5 ile üretiliyor. Belirli yüksekliklerden sert ve pürüzlü yüzeylere düştüğünde bile oldukça yüksek dayanıklılık performansı gösteren bu cam sayesinde telefonunuz çok daha uzun ömürlü. Günlük işleriniz sırasında elinizden kayıp düşme ihtimallerine karşı oldukça dirençli tasarımına rağmen camın saydamlığı ve netliği de olağanüstü şekilde berraklığını koruyor ve sizlere oldukça hassas bir dokunmatik ekran sunuyor. Dayanıklılık ve şıklığı bir araya getiren model sayesinde telefonunuzu hem çizilme ve kırılma gibi kazalara karşı koruma hem de estetik bir görünüm ve konforlu kullanım imkanına sahip oluyorsunuz. Darbelere karşı dayanıklı camın çevresinde ise telefonunuzun rengine uygun şekilde kaplanmış alüminyum bir çerçeve yer alıyor. Bu sayede camınız bir bütün halinde estetik bir görünüm kazanırken aynı zamanda korunaklılık da oldukça artıyor. Diğer bir göz alıcı unsur ise modelin sunmuş olduğu renk skalası. Altın, uzay grisi ve gümüş renk seçenekleri sunan bu model de zarafetin renkleri sizlere sunuluyor.

 

 







 
Son Eklenen Haberler