131019098
23 Nisan 2024, Salı

Birbirinden Güzel Toptan Sihirli Kupa Modelleri Teknofinal.com'da!

27 Mayıs 2022, Cuma 11:45

     


Sihirli kupa, siyah renk bir kupanın içerisine sıcak bir sıvı konulduğu zaman kupanın renginin siyahtan yavaş yavaş beyaza dönüştüğü kupa seçeneğidir. Sihirli kupanın dışında yer alan baskı, kupa içerisine sıcak sıvı konulduğu zaman görülür. Yani kupa boşken simsiyah ancak içerisine sıcak sıbı konulduğu zaman beyaz üzerine kupada yer alan baskının göründüğü kupa modelidir.

Sihirli Kupa Bardak Kime Hediye Edilir?

Sihirli kupa ürünlerini, sıcak bir şeyler içmekten keyif alan tüm sevdiklerinize gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz. Bu kupalar üzerine ister yazı, ister fotoğraf, isterseniz de herhangi bir figür bastırabilirsiniz.

Sevdiklerinizle aranızdaki bağı anlatmak için kullanabileceğiniz sublimasyon sihirli kupa seçenekleri ile özel günler için harika bir hediye seçeneğine imza atacaksınız.

Sublimasyon kupa bardak seçenekleri içerisinde en dikkat çekenlerden biri olan sihirli kupalar siyah renktir. İçerisine konulan sıcak sıvı ile bu renk siyahtan beyaza dönüşmektedir.

Toptan Sihirli Kupa Nereden Satın Alınır?

Sublimasyon kupa satış yapmayı planlıyorsanız ve uygun fiyatlı sublimasyon baskı ürünleri arıyorsanız en doğru adres Teknofinal.

Müşterilerinize uygun fiyatlı ve kaliteli sublimasyon kupa seçeneklerini en güzel baskı seçenekleri ile satabilirsiniz. Toptan kupa satışı konusunda öncü markalardan biri olan Teknofinal’de yer alan toptan sihirli kupa seçeneklerine bayılacaksınız.

Teknofinal’de Yer Alan Sihirli Kupa Seçenekleri Nelerdir?

Hediyelik eşya denildiği zaman akıllara gelen ilk hediye seçeneklerinden biri sihirli kupalardır. Kişiye özel tasarımlarla sevdikleriniz için anlamlı bir hediye seçeneği sunmak istiyorsanız, bu kupa seçeneği tam aradığınız hediye.

Toptan hediyelik eşya satışı yapacaksanız ve toptan kişiye özel hediye seçeneği arıyorsanız doğru adrestesiniz. Teknofinal’de aradığını her ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz. Teknofinal’de satışa sunulan toptan hediyelik eşya seçeneklerini şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Sublimasyon Ultra Parlak Porselen Sihirli Kupa Bardak – A+ Grade; koli içerisinde kutusuz şekilde kupa bardaklar bulunmaktadır. Sublimasyon baskılamaya uygun, ultra parlak olan bu kupa seçeneklerine müşterileriniz bayılacak.
  • Sublimasyon Siyah Sihirli Parlak Porselen Kupa – Kutulu – A Grade; kutu içerisinde yer alan sihirli kupaar %80 porselen, %20 seramikten üretilmiştir. Sublimasyon baskılamada kullanılan bu kupa bardaklar ithaldir.
  • Porselen Siyah Sihirli Mat Kupa – Kutulu – A Grade; parlak değil de mat siyah sihirli kupa seçeneklerinden istiyorsanız bu model tam size göre.
  • Sublimasyon 12oz Sihirli Konik Siyah Sihirli Kupa; klasik kupa seçenekleri yerine daha farklı modelleri müşterilerinizle buluşturmak istiyorsanız, bu kupa seçeneği tam size göre.
  • Sublimasyon Kulplu Kalp Kırmızı Sihirli Kupa – Kutulu; sihirli kupaları hep siyah görmeye alışmış müşterilerinizi şaşırtmak için kırmızı sihirli kupa modelini tercih edebilirsiniz. Kalp şeklinde kulpu ile dikkatleri üzerine çekecek olan bu sihirli kupaya müşterileriniz bayılacak.
  • Sihirli I Love Coffee Yazılı Kupa – Kutulu; kahvesever sevdiklerinizin çok beğeneceği bu kupayı özel günlerde sevdiklerinize gönül rahatlığı ile hediye edebilirsiniz.
  • 300’lük 10*15 Desenli Fotoğraf Albümü; üzerinde yer alan Eyfel Kulesi ve saat kulesi desenleri ile çok dikkat çeken bu fotoğraf albümüne 300 adet fotoğraf yerleştirebilirsiniz. Özel günlerde sevdiklerinize hediye edebileceğiniz en güzel seçeneklerden biri fotoğraf albümüdür.
  • Sublimasyon Tek Taraflı X Large Gri ve Siyah Çakmak; kişiye özel hediyeler özel günlerde sevdiklerinize kendilerini çok değerli hissettirirler. Sevdikleriniz için alacağınız kişiye özel çakmak seçeneği ile özel günler için  güzel bir hediye seçeneği satın alabilirsiniz.

Uygun fiyatlı ve kaliteli kişiye özel hediye seçeklerini Teknofinal’den satın alabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler