131019098
19 Nisan 2024, Cuma

Favori.com.tr'da yaz indirimi başladı!

27 Ağustos 2021, Cuma 15:45

     


Favori pırlanta ülkemizde pırlanta sektöründe mi takı tasarım sektöründe lider konumda bulunan bir kuruluştur. Favori pırlanta başta pırlanta yüzük çeşitleri olmak üzere tüm ürünlerinin %95'ini Avrupa Birliği kalite standartlarında kendi tesisinde üretir. Geri kalan %5 oranında üretimleri ise İtalyan tasarımcılardan ithal eder. Favori Pırlanta yurt içerisinde farklı bölgelerde ve farklı şehirlerde 100'ün üzerinde mağazaya sahiptir. Bu mağazaların yanı sıra binin üzerinde de satış noktası bulunmaktadır. Bu mağaza ve satış noktalarında başta pırlanta küpe çeşitleri olmak üzere pırlantaya dair en yeni tasarımları bulmak mümkündür. Aynı zamanda favori sadece kadınlara özel değil aynı zamanda erkek bireylerin ve çocukların da şık bir şekilde kullanabilecekleri takıları üretmektedir. 

Favori takıları seçkin kadrolar tarafından üretilmektedir

Favori takıları son derece seçkin kadrolar tarafından üretilmekte ve özellikle Avrupa'nın yıldız konumunda yer alan bir tasarım kataloğu hazırlanmaktadır. En kaliteli hammaddeler ve son teknolojik ekipmanlar kullanılarak mahir ellerde evladiyelik tasarım ürünlerini hayata geçirmektedir. Özel günlerinde vazgeçilmezi olan pırlanta çeşitlerini kuruluşun web sitesi üzerinden bulabilmek de mümkündür. Favori takıları insan sağlığına herhangi bir zarar vermediği gibi herhangi bir alerjiye de neden olmamaktadır. Çünkü firma Avrupa Birliği standartlarına göre üretim yaptığı için insan sağlığını ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Öte yandan Favori Pırlanta yerli ve İtalyan hocaların eğitim verdiği bir tasarım okulunu da hayata geçirmeyi başarmıştır. Bu konuda bu tasarım okulu nedeniyle ülkemizde faaliyet yürüten tek firma olmayı başarmıştır. Favori Pırlanta tasarımları arasında son derece seçkin pırlanta kolye çeşitlerini bulmak da mümkündür. Pırlanta kolye çeşitleri özellikle özel günlerde hediye olarak düşünülmektedir.

Muhteşem bir evlilik teklifi için pırlanta yüzük çeşitleri Favoride

Bilindiği gibi insanın ömrünün en unutulmaz anlarından biri evlilik teklifi aldığı anlardan biridir. Evlilik teklifi esnasında pırlanta yüzük hediye etmek ve bu yüzüğün anlamı son derece önemlidir. Favori pırlanta en seçkin pırlanta yüzük seçeneklerini müşterilerinin beğenisine sunmaktadır. Aynı zamanda kuruluş son derece uygun bir fiyat skalası da belirlemeye gayret gösterir fiyat ve ürün çeşitliliğine https://www.favori.com.tr/ adresinden ulaşmak mümkündür.







 
Son Eklenen Haberler