131019098
23 Nisan 2024, Salı

iPhone Pro 12’nin En İddialı Modeli: iPhone 12 Pro Max

28 Ocak 2021, Perşembe 14:00

     


Müdavimlerini aylar öncesinden merakta bırakmayı başaran iPhone 12 Pro nihayet sevenleriyle buluştu; üstelik dört ayrı modelle. Birbirinden iddialı modelleri arasında üstün özellikleriyle en iyisini sunansa iPhone 12 Pro Max. Esasında aynı model sınıfını paylaştığı iPhone 12 Pro’nun bir üst segmentini oluşturduğunu söylemek mümkün.  Max, bu anlamda daha fazlasını sunarak iPhone’nun son sürümünü doyasıya yaşamak isteyen kullanıcılara hitap ediyor. Grafit, altın, gümüş ve pasifik mavisinin en özel tonlarını sunan renk seçenekleri arasından yapacağınız seçimle üstün özelliklerine yelken açmak size kalıyor.

Neden Pro Max?

Piyasanın en iyi işletim çipi olan A14 Bionic ile hızlı bir çıkış yapan Pro Max, tıpkı diğer iPhone 12’ler gibi en iyi cam kalitesi olan Ceramic Shield ve en yeni ISP’ye sahip. Model, seride bulunan diğer ürünler gibi piyasaya fark atarak Dolby Vision kayda olanak tanıyor. Üstelik en loş ve belirsiz ışık koşullarında dahi çekim yapabiliyor. Fakat Pro Max’ı diğer model arkadaşları olan iPhone 12’lerden ve haliyle ikamelerinden ayıran bir özelliği var ki; o da tüm bu sayılanları zirveye taşıyor oluşu. Üstelik 5G desteğiyle.

Detaylarla Gelen Ayrıcalık

6.7 inçlik Super Retina, XDR, OLED ekranıyla harika görsellere sahne olan iPhone 12 Pro Max, en ve boy değerlerinde en büyük ekrana sahip iPhone 12’ye erişmenizi sağlıyor. İnce kenarlıkları ve köşelerden yuvarlatılmış ekranıyla daha fazla geniş ekran deneyimi sunuyor. 128 GB, 256GB ve 512GB kapasite seçenekleri arasından yapacağınız seçimde sizi bekleyen diğer sürprizi ise parmak izi bırakmayan ve yağ tutmayan kaplaması oluşturuyor. 2,5 kat optik yakınlaştırma, 2 kat optik uzaklaştırma ile 4 kat zoom aralığı, dahası 12 kata kadar dijital zoom olanağı sunarak en yakın muadili Pro’yu geride bırakıyor. En cazip iPhone 12 Pro Max fiyat bilgisine saniyeler içerisinde erişerek seçiminizi yapabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler