131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Alanında Fark Yaratan Giviu İş Elbiseleri!

28 Ağustos 2021, Cumartesi 14:29

     


Kurulduğu zamandan bu yana sektörü içerisinde büyük bir ses getiren ve bu kapsamda da yaptıkları işin gidişatını da etkiyen Giviu, kendi içerisinden birden fazla önemli detay bulundurmanın yanında bu detayları, sektörü içerisinde de belli etmektedir. İş elbiseleri üretiminde var olan sıkıcılığı, sürekli aynı seçenekler üzerine çalışmaları bir kenara bıraktıracak ve kendi işleyişi gibi iş elbiselerinde tamam özgün seçenekleri var edecek bir isim Giviu.

Ayı zamanda da softshell mont gibi seçeneklerde de bu farklılığını çok net yansıtmayı da başarıyor. Aradığınız özelliklerin tümünü bulundurmasının yanında yenilikçiliğe ve özgün çalışmalara da büyük manada önem veriyor. Aynı durumlar polar mont seçenekleri için de geçerli olmasının yanında kurucusu olan Sevcan Durmak, bu alandaki farkını da var olan on beş yıllık tecrübesini de her noktada hissettiriyor.

Özgün Çalışmaları İle Giviu

www.giviu.com.tr olarak kurulan Giviunun kurucusu Sevcan Durmak, sahip olduğu bu deneyimlerin ışığında ilerlemelerini sürdürürken aynı zamanda da kendi içerisinde sürekli oalrak deneyimli markalar ile çalışıp, kendini çalışma grafiğini de sürekli şekilde yükseltmeye götürerek en iyi biçimde eğitmiştir.

Yeniliklere açık olmasının ve hedefleri arasında da vizyon sahibi bir bakış açısı bulunduran Giviu, bu farkını da çok açık bir şekilde belli ediyor. Sektör içerisinde var olan yoğun sıradanlığı da bu şekilde ortadan kaldıran, kendi çalışmaları ile bu alanda daha da farklı gözlemler ve çalışmalar meydana getiriyor.

Aradığınız Güç, Giviu

Memnuniyeti büyük bir önem olarak gören ve özellikle bu kısımda hassasiyetlerini yüksek tutan Giviu, kadının gücünü de tüm alanına çok net bir biçimde gösteriyor. Sahip olduğu kadrosu, tamamen kadınlardan oluşmasının yanında tüm kadro olarak da yüksek bir deneyim barındırıyorlar.

Çalışmaları kapsamında kadınların emeğini de görmemize uygun ortam hazırlayan Giviu, aynı zamanda var olan yolunu çok daha yükseklere çıkarmaya ve bu adımları ile beraber, alanında büyük bir güç olarak devamlılık sağlamayı da hedefliyor. Elbette tüm bu seçenekler de aslında var olan kalitesini de çok net biçimde belli ediyor.







 
Son Eklenen Haberler