131019098
27 Nisan 2024, Cumartesi

Ankara Kız Yurdu Tecihleri Hangileridir

28 Aralık 2019, Cumartesi 17:46

     


Kız yurdu seçimi yaparken hem konforlu hem de güvenli bir adım atmak isterseniz doğru yerdesiniz. Bu noktada Eylül Residence olarak öğrencileri bekliyoruz. Aile sıcaklığını muhteşem bir konfor ile birleştirerek sunuyoruz. En kısa sürede yetkililerimizi ile iletişime geçerek anlık olarak oda tutma adımını tamamlayabilirsiniz. Bu alanda günlük temizlikten yemek ihtiyacına kadar her alanda size fırsat sunuyoruz. Çocuklarınızı rahatlıkla bize emanet ederek harika bir fırsat elde edebilir ve hem okula yakın hem de konfor konusunda rakipsiz bir adım atabilirsiniz.
Odalar Kaç Kişiliktir?
Eylül Kız Yurdu Ankara kapsamında odaların 1, 2, 3 ve 4 kişilik alternatifleri bulunmaktadır. Odalara ödemeniz gereken ücret kişi sayısına göre de değişim göstermektedir. Kısa sürede yüksek verimlilik ve uygun fiyat arayışında olan kişiler için harika bir kurum oluşturduk. Odalarımızda yer alan kişi sayısı artış gösterse de sunulan hizmette tek bir azalma dahi söz konusu olmayacaktır. Her odamızda öğrencilerin sorunsuz şekilde yaşamaları ve eğitimlerine odaklanmaları için gerekli olan alt yapıyı hazırladık!
Odalarda Hangi İmkanlar Bulunuyor?
Kız yurdu kapsamında odalarımızda yer alan imkanlardan bazıları;
• Odalarda ayrı banyo bulunmaktadır. Bu alanın sadece odayı paylaştığınız kişiler ile ortak kullanmanız hijyen seviyesini artırmaktadır.
• Isınma sorununu ortadan kaldıran merkezi bir sistem inşa ettik. Tam da bu nedenle sorunsuz bir biçimde ısınma aşaması tamamlanacak ve kış mevsiminde de çocukların sağlıkla yaşayabilecekleri bir alan oluşturulacaktır.
• Odalarda herkesin hem wifi hem de kablolu ağ üzerinden internete bağlanma gibi bir hakkı bulunmaktadır.
Bu seçenekler çocukların eğitim yaşantılarına daha rahat ve huzurlu bir biçimde odaklanmaları için fırsat sunmaktadır. Siz de en kısa sürede odanızı ayarlayarak verimliliği en yüksek dereceye çıkarabilirsiniz.
Muhteşem Kalite ve Temizlik!
Çocukların sağlıklarını tehdit edebilecek tek bir unsura dahi yer verilmemektedir. Gerekli olan günlük ve haftalık temizlikler düzenli aralıklar ile tamamlanır. Tam da bu nedenle aile rahatlığını ve hijyen seviyesini bizim kurumumuzda da elde edebilirsiniz. Aklınıza takılan tüm sorulara ve üniversitelere yakınlığını öğrenmek için kurumumuzun yetkililerini arayarak ya da http://eylulkizogrenciresidence.com/tr/!!464/blog-ankara-universitesi-rektorlugu-en-yakin-kiz-yurdu internet sitemiz üzerinden erişebilirsiniz.

 







 
Son Eklenen Haberler