131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

Bebek Oyun Halısı Nasıl Seçilir?

29 Mart 2021, Pazartesi 14:16

     


Bebekler de güven duygusu 0-3 yaş aralığında oluşur. Bu yaş grubunda güven problemini aşan bebekler, yetişkinlerinde yaşayacakları hayatlar da yaşadıkları çevreye karşı güven problemi yaşamazlar. Öyle ki güven probleminin aşılması için bu yaş aralığında anne babalar tarafından çocuğa seçilen oyuncaklar önemlidir. Bu anlam da hem zihinsel anlamda hem de eğlenceli vakitlerin sahibi olan bebek oyun halısı en ideal tercihler arasında yer alır.

Bebek oyun halısı çok fazla renk seçeneğine sahip olurken, bu renkler bebeklerin duyu organlarını harekete geçirir ve onların dünyaya adapte olmalarını sağlar. 0-3 yaş bebekler en uygun olarak üretilen bu halılar da çıngırak, ayna, diş kaşıyıcı, hayvan figürleri ve müzik sistemi yer alır.

Bebek Oyun Halısı Çeşitleri

Bebek oyun halısı 6 ayına girmiş bebeklerin 3 yaşına gelene kadar kullanımları uygundur. Henüz 6 aylık bebekler oturma, emekleme ibi eylemleri gerçekleştiremediklerinden bebek oyun halıları yatar pozisyona uygun olarak üüretilirler. 6 aylıkken alınan oyun halıları aynı zaman da oturma eylemlerine de uygun olduklarından 12 aya kadar kullanılabilir. Fakat 12. ayda veya bu ay sonunda bebekler yürümeye başlarlar. Bu anlam da bebek kendisi istemediği sürece oyun halısı üzerinde oturulması imkansızdır.

Ancak oyun halısı üzerinde bulunan oyuncaklar sökülerek bebeğin eline verilebilir. Böylelikle bebek o oyuncaklar ile bu şekilde oynamaktan daha keyif alacaktır. 12 ay ve üzeri bebekler de eylemler değiştiği için oyun halısı hijyenik olarak temizlenerek bebeklerin evcilik gibi oyunlarında kolaylıkla kullanılabilir. Bebek oyun halısı çeşit ve fiyatlarına https://markatoy.com/oyun-halisi-102 sitesinden ulaşabilirsiniz.







 
Son Eklenen Haberler