131019098
24 Nisan 2024, Çarşamba

Keten Elbise Nedir?

29 Mart 2021, Pazartesi 14:08

     


Elbiseler, her mevsimin en çok sevilen giysilerinden biridir. Özellikle bayanlar için elbise modelleri önemlidir. Her yıl değişik birçok elbise modeli çıkar. Yaz mevsiminin en sevilen ve en çok tercih edilen modellerinden biri de keten elbise çeşitleridir. Keten elbiseler, hem serin tuttuğu için, hem de hafif olduğu için yazın vazgeçilmez elbiselerinden biridir. Yapılacak kombine göre, spor ya da klâsik bir tarz yaratılabilir.

Spor ayakkabılarla kullandığı zaman, daha çok spor bir hava yakalanırken, babet ya da topuklu ayakkabı ile daha klasik bir görüntü elde edilebilir. Keten elbise modelleri çeşitli renk ve desen de olabilir. Tek olumsuz yönü, çabuk kırışmasıdır. Jile formunda kısa ve uzun şekilde satılır. Düğmeli modeller en çok tercih edilenler arasındadır.

Keten Elbise Fiyatları

Keten elbise fiyatlarının hepsi, birbirinden farklıdır. Keten kumaşın kalitesi ve detayları fiyatları belirleyen faktörlerden birisidir. Ekonomik fiyatlı ürünler de vardır, yüksek fiyatlı olanlar da vardır. Herkes kendi bütçesine göre, seçim yapabilir. https://www.tiffanytomato.com.tr/keten-elbise/ linkinden modellere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 







 
Son Eklenen Haberler