131019098
20 Nisan 2024, Cumartesi

Akgirişim Konut Projeleri

29 Ağustos 2018, Çarşamba 18:35

     


Akgirişim endüstriyel ve konut projeleri ile ilk temellerini 1991 yılında Akmerkez inşası ile başlattı.

Türkiye genelinde bayi ve servis ağına sahip Akgirişim  arıtma hizmetleri alanındaki toplum sağlığına yaptığı faaliyetlerle gönüllerde taht kurdu. Firma bu faaliyetlerinin yanı sıra 1991 yılında İstanbul’da Akmerkez temellerini atarak 1992 yılında tüm İstanbul halkının merakla beklediği kulelerin dikilişini sağladı. 1993 yılında ise Akmerkez resmen açılarak İstanbul halkına farklı deneyimler yaşaması için büyük bir iş hanı oluşturdu. Geniş dükkan yelpazesi ile ziyaretçilere alışılagelmişin dışında farklılıklar sunmayı başardı. Çağdaş bir yaşam merkezinin tüm olanakları ziyaretçilere bu konut ile birlikte sunuluyor. Akgirişim bu başarısını daha nice nice alanlarda göstererek modern yapıları hayata geçirmeye devam ediyor.

İstanbul Konut Projeleri

Firma Akiş Gayrimenkul ile yapmış olduğu ortaklık ile İstanbul konut projeleri kapsamında çeşitli yatırımlar gerçekleştirdi. Firma Akiş Gayrimenkul’ün EPC yüklenicisi olup çeşitli konutlar inşa etmiştir. Bunlar: Akbatı Rezidans, beş bin koltuk kapasitesine sahip festival parkı, spor salonları, açık ve kapalı olmak üzere 2 farklı formatta yüzme havuzları, eğitim ve rekreasyon alanlarının içerisinde bulunduğu üst düzey prestijinde 348 adet konut içeren 2 kuleden inşa edilmiş bir proje olarak halkın hizmetine açıldı. Yapının toplam inşaat alanıan bakılırsa 65.000 metre kare olduğu biliniyor. Akkoza toplu konut projesinin ikinci etabı olarak da adlandırılır. 2019 teslim konut projeleri İstanbul’da heyecanla beklenen inşalar arasında yer alıyor. Hem Avrupa hem de Anadolu yakasında çok sayıda konut projesinin hayata geçirilmesi planlanıyor. Avrupa yakası konut projelerinde 43 adet projenin tamamlanması üzerinde çalışıyor. Anadolu yakası konut projelerinde ise 37 konut projesinin tamamlanması üzerinde çalışılarak 2019 yılında anahtar teslim için çaba sarf ediliyor.

İzmir Konut Projeleri

Konutların hızla yükseldiği İzmir’de yabancı yatırımcılarında ilgisini çeken İzmir konut projeleri 2019 yılında teslim edilmek üzere hayata geçiriliyor. Orkun Mia Bornova, Avcılar Caddebostan projesi, Yücesoy Statü, Bahçeşehir Royal, Atakent Panorama, Yenitepe İzmir, Livin İzmir ve Aryom Koru ikinci etabı yeni yılın çeşitli aylarında teslim edilecektir. Orkun Mia Bornova 2+1 olarak inşa edilen 45 adet konut projesini barındırıyor. Avcılar Caddebostan 2+1 ve 4+1 olmak üzere ihtiyaca göre 203 adet konut bulunduruyor. Yücesoy Statü 19 karşı dükkanın yer aldığı 242 daireden oluşacaktır. 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere Bahçeşehir Royal 340 konut ve 8 dükkandan oluşan bir projeyi hayata geçiriyor. 3+1 daireden oluşan 240 konutun yer verildiği Atakent Panorama İzmir çocuklar için çeşitli oyun alanlarını da projesine ekliyor.

Ankara Konut Projeleri

Koordinat Çayyolu, Atasayanlar 5, Kaşmir Center ve Kaşmir Mavi Orkide 2019 yılında anahtar telim edilmek üzere Ankara konut projeleri kapsamında inşası gerçekleştirilen yapılardır. Koordinat Çayyolu Projesi 1+1 daire tiplerinden 5+1 daire tiplerine kadar farklı formatlarda uygulanıyor. Atasayanlar 5 fitness, toplantı salonu, havuz, sauna, kapalı ve açık otopark, oyun parkı ve yürüyüş parkuru olarak sosyal imkanlar sağlıyor. 4 kule bloğu ile 4+1 dairelerden oluşması planlanan Kaşmir Center bir alışveriş merkezi de inşa ediyor. Kaşmir Mavi Orkide ise yine 4+1 şeklinde 5 kule blokla projelerini tamamlayacaklardır. Ucuz konut projeleri Akgirişim faaliyetleri ile uygulamaya konularak on binlerce kişi modern konutlara sahip oluyor.







 
Son Eklenen Haberler