131019098
1 Mayıs 2024, Çarşamba

Finansevim Nasıl Araba Sahibi Yapıyor?

29 Eylül 2020, Salı 13:09

     


Tasarrufa dayalı faizsiz sistemin Türkiye’deki en iyi temsilcilerinden biri olan Finansevim, insanlara taksit ile araç sahibi olma fırsatı da sunuyor. Finansevim Nasıl Araba Sahibi Yapıyor? Gerek bankaların yüksek faizleri gerek ise geri ödemelerinin artmasından kaynaklı olarak insanlar araba sahibi olmak için zorlanıyor. Özellikle gelir seviyesi düşük olan vatandaşlar için bir araba sahibi olmak, hayalin ötesine geçemiyor. Ama Finansevim gayrimenkul alımlarında sunduğu avantajların tamamını araç sahibi olmak isteyenler için de sunuyor.

Taksit ile Araç Alma Seçeneği

Kredi için bankaya gitmeden yüksek faizler ile zorlanan rakamlarda taksit edinmekten kaçınan vatandaşlar, Finansevim desteği ile araç sahibi oluyor. Düzenlediği farklı kampanyalar ile insanların hayallerine ulaşması için bir adım atmasını destekleyen Finansevim, hiç peşinatsız vade farksız ve ara ödemesiz taksit seçeneği ile araç alma seçeneğini sunuyor. Düzenlenen kampanyaların ortak özelliği, faizsiz ve peşinatsız olmasının yanı sıra vade farkı ve ara ödeme gibi özellikle dar gelirlileri etkileyen ve bütçelerini sarsan sorunları ortadan kaldırıyor.

İster İkinci El İster Sıfır

İnsanlar, aynı şekilde hem sıfır kilometre bir araç hem de ikinci el araç sahibi olma şansına sahip oluyor. Finansevim nasıl araba sahibi yapıyor; insanların taksit ile araba kampanyasına katılabilmesi için öncelikle kurumun sitesindeki başvuru şartlarını yerine getirmesi gerekiyor. Sistem içerisinde alınmak istenen arabanın marka, model, fiyat gibi özellikleri kesinleştiriliyor ve güven noktasında hiçbir sıkıntı yaşamadan insanlar araç sahibi oluyor. Web sitesindeki formun doldurulması ya da en yakın bayiye giderek işlemlerin başlatılmasının ardından ödeme planları hazırlanıyor.

Noter Huzurunda Çekiliş

Sabit rakamlardan oluşan ödeme planı içerisinde insanlar, istemesi halinde taksit seçeneklerini zaman içerisinde değiştirebiliyor. Bunun kararını tamamı ile vatandaş kendisi alıyor. Finansevim nasıl araba sahibi yapıyor; Finansevim’in araç alımları için kullandığı başka bir yöntem ise çekiliş sistemi. Birbirine benzeyen niteliklerdeki katılımcılardan gruplar oluşturuluyor. Gruplar içerisindeki vatandaşlar, her ay belirlenen rakamları Finansevim havuzuna aktarıyor. Havuzdaki miktar ile araç alımı gerçekleştiriliyor ve noter huzurunda yapılan çekiliş ile vatandaşa aracın ruhsatı teslim ediliyor.

https://www.finansevim.com.tr/

https://www.finansevim.com.tr/en-uygun-tasit-araba-kredisi-hesaplama/

https://www.finansevim.com.tr/finansevimde-arabaniz-pesinat-olarak-kullanilabilir-mi/







 
Son Eklenen Haberler